Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa od kazne

ATP neće otvoriti novu istragu protiv Agassija

Andre Agassi
AFP
21.11.2009.
u 09:23

Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) neće ponovno otvoriti slučaj protiv Andrea Agassija koji je nedavno u svojoj biografiji priznao kako je lagao nakon pada na dopinškom testu 1997. godine.

Nekadašnji najbolji svjetski tenisač priznao je kako je tijekom 1997. koristio kristalni metamfetamin, a nakon što je bio pozitivan na doping, u pismu ATP-u je lagao kako je drogu slučajno unio u svoje tijelo, nakon što je popio piće svoga asistenta.

ATP mu je povjerovao i odbacio optužbe. Predsjednik ATP-a Adam Helfant u petak je izjavio kako ne postoji način da se retroaktivno kazni američkog tenisača budući da je on u međuvremenu završio karijeru.

Helfant je dodao i kako cijela afera prije 12 godina nije izašla na vidjelo zbog ATP-ova pravila da ne komentira dopinške slučajeve. Prvi čovjek ATP-a je objavio i kako je odgovorio na pitanje Svjetske antidopinške agencije vezano uz Agassijev slučaj.

- Sve što je rečeno će ostati između nas - zaključio je Helfant.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije