Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA VIŠE KOLIKO ŽELE
Povratak na članak

ATP će igračima ograničiti odlaske u WC, Đoković poslužio kao loš primjer

Kao primjeri ističu se oni Grka Stefanosa Tsitsipasa, koji je na US Openu i Cincinnatiju pravio jako duge toaletne pauze, kao i prvog igrača svijeta Novaka Đokovića, koji je iskoristio dvije takve stanke kada je na ovogodišnjem turniru Roland Garros zaostajao dva seta za suparnikom.

Komentari 2

HR
hrvat123
06:34 23.11.2021.

vec su nam u svim djelatnostima ogranicili disanje a ocito sad ce nam ogranicit i sr... i dali to vrijedi i za politicare

VL
HR
hrvat123
06:32 23.11.2021.

sta ce biti ako je u problemima i ako priroda trazi svoje a tenisac/tenisacica iskoristili svoje vrijeme za WC ? dali u tom slucaju mogu obavit kaj moraju na mrezi ili mozda pokraj linija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.