Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Atletico se približio Barceloni na samo 2 boda, Kaliniću sat vremena

Nikola Kalinić
Foto: Pixsell/Reuters
1/2
26.01.2019.
u 20:00

Njegov udarac s 10-ak metara obranio je vratar Getafea Soria, ali lopta se odbila na nogu Niguezu koji je popravio Kalinićev propust

Nogometaši madridskog Atletica u susretu su 21. kola španjolskog prvenstva na svom terenu svladali Getafe s 2-0 (2-0) te se tako primakli vodećoj Barceloni na dva boda zaostatka.

Golove za Atletico postigli su Griezmann (27) i Niguez (37), a hrvatski napadač Nikola Kalinić, koji je igrao do 62. minute, sudjelovao je u akciji kod drugog gola svoje momčadi. Njegov udarac s 10-ak metara obranio je vratar Getafea Soria, ali lopta se odbila na nogu Niguezu koji je popravio Kalinićev propust.

Atletico sada ima 44 boda, dok je Barcelona, koja u nedjelju gostuje kod Girone, na 46. Treća Sevilla, koja je ranije u subotu svladala Levante s 5-0, i četvrti Real Madrid, koji u nedjelju gostuje kod Espanyola, imaju po 36 bodova.

Getafe je šesti s 31 bodom. 

>> Pogledajte kako je izgledala Modrićeva blistava karijera

Komentara 2

ZC
zorro.cz
09:58 27.01.2019.

jedan udarac na gol u 60 min?

DU
Deleted user
22:04 26.01.2019.

Ma zar taj još igra nogomet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije