Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Atlético Madrid našao zamjenu za Marija Mandžukića

Mandžo
Petar Glebov/PIXSELL
22.12.2014.
u 07:18

Griezmann je bio igrač kakav nam je nedostajao u ekipi. Bio je drugačiji nego inače i njegov svakodnevni rad je došao do izražaja, rekao je trener madridske momčadi Diego Simeone

Atlético Madrid je na gostovanju pobijedio Athletic Bilbao s 4-1, pri čemu je Francuz Antoine Griezmann (23) postigao tri pogotka izjednačivši se s Marijom Mandžukićem (28) po broju pogodaka u prvenstvu.

Mandžukić, koji nije nastupio zbog žutih kartona, zabio je 6 golova u 13 utakmica, dok je isti broj pogodaka zabio Griezmann u 16 susreta od kojih je u šest ulazio s klupe.

Baski su dominirali u prvom poluvremenu i na odmor otišli s vodstvom od 1-0. No već u 29 sekundi nastavka Griezmann je izjednačio, a onda je sudac dosudio jedanaesterac za goste iz Madrida što je izazvalo ogorčenje domaćih. Atlético je tako zabio za 2-1.

Branič Athletica Gurpegui istaknuo je: „Greška suca nas je osudila na poraz“. Tvrdi da njegov suigrač nije ni dotaknuo igrača Atlética, Tiaga, nad kojim je sviran prekršaj.

Salva uvreda na račun suca uslijedila je nakon što je Griezmann zabio svoj drugi pogodak iz očitog zaleđa.

Trener Atlética Diego Simeone nije htio komentirati odluke suca.

„U prvom poluvremenu nam je trebalo vremena da se prilagodimo izostancima Mandžukića i Kokea no u nastavku smo se primirili i priveli kraju nevjerojatnu 2014. godinu“, izjavio je sretan što je visoku pobjedu ostvario bez najboljeg strijelca i bez najboljeg asistenta.

Igrači poraženog Athletica istaknuli su da je ovo bila nezaslužena pobjeda momčadi iz Madrida koja „nije napravila ništa posebno da dođe do rezultata od 4-1“.

Simeone je pohvalio trostrukog strijelca za kojeg nije bio siguran da može zamijeniti Mandžukića: „Griezmann je bio igrač kakav nam je nedostajao u ekipi. Bio je drugačiji nego inače i njegov svakodnevni rad je došao do izražaja“.

Francuz je uoči sezone kupljen iz Real Sociedada.

Nakon završene polusezone Real Madrid je vodeći na ljestvici s 39 bodova i utakmicom manje, a slijede Barcelona s 38 i Atlético Madrid s 35 bodova. Athletic Bilbao nalazi se na jedanaestom mjestu s 19 bodova.

Mario Mandžukić bi trebao nastupiti za Atlético u idućoj domaćoj utakmici protiv Levantea nakon božićnih blagdana.

>> Atletico bez Mandže razbio Bilbao, Santini pogodio za pobjedu Kortrijka

>> Simeone: Nadam se da će Mandžukić biti još bolji!

Komentara 2

AN
AnteizmalogZGa
08:04 22.12.2014.

Autor Miho Dobrašin.."Atletico našao zamjenu za Mandžukića" Dragi novinaru daljnji tekst vam nema veze s naslovom. Sugerirate u naslovu kako se AM. želi oprostiti od Mandže, a ono na kraju ovaj ima samo žuti karton.Vi imate žuti karton od nas čitatelja

UZ
uzor10
09:51 22.12.2014.

Tako i treba, Mandžukića treba potjerati u lokomotivu jer mu je tamo i mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije