Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA U MADRIDU

Diego šokirao Nou Camp, Neymar spasio Barcelonu

Barcelona Atletico
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/13
01.04.2014.
u 23:20

To je četvrta utakmica ovih dviju momčadi ove sezone i ni u jednoj nije bilo pobjednika.

Ništa se još ne zna, Barcelona i Atletico o polufinalistu Lige prvaka odlučit će u Madridu nakon što su igrali 1:1. To je četvrta utakmica ovih dviju momčadi ove sezone i ni u jednoj nije bilo pobjednika. A netko će u polufinale morati proći...

U otvaranju utakmice zacijelo se i više očekivalo od ovog četvrtfinalnog susreta, no prvi dio susreta ponudio je po jednu pravu priliku na svakoj strani. Ali, i probleme za trenere. Naime, već nakon desetak minuta ozlijedio se stoper Barcelone Gerard Piquet i u igru je morao Bartra.

A na drugoj je strani Atletico je ostao bez svoje najveće zvijezde i daleko najboljeg igrača Diega Coste. Naime, Costa se ozlijedio dan prije utakmice na treningu, imao je problema s koljenom i bilo je veliko pitanje hoće li ga osposobiti za sraz s Barcelonom. Igrao je, no nije izdržao niti pola sata, pa je priliku dobio Diego.

Završnica prvog poluvremena ponudila je više zanimljivosti, čak i oštrijih startova, no uglavnom se igralo tvrdo. Atletico je igrao uobičajeno, vrlo elastično, zgusnutih linija i nije dao prostora Barceloni da uspostavi svoju igru iako je stigla do 72 posto posjeda lopte. Pokušavao je brzo izlaziti Atletico, ali i Barca je bila oprezna pa je najbolju priliku imao Villa, ali nakon lošeg ispucavanja vratara Pinta.

Tvrda borba iz španjolske lige preselila se i na Ligu prvaka, a takva igra ipak više odgovara Madriđanima. I onda su stigli do slavlja. Diego, koji je eto ušao umjesto najboljeg strijelca, opalio je iskosa s desne strane, s 25 metara i pogodio bliži gornji kut, predivan pogodak koji Atleticu donosi prednost pred uzvrat koji se igra za tjedan dana na Vicente Calderonu.

A onda je Barca krenula, 20 minuta prije kraja kao da je ubacila u višu brzinu. I brzo je stigla nagrada, čudesna Iniestina lopta pronašla je Neymara koji je krasno pogodio. Iniesta je bio blizu i da sam zabije, no njegov odličan udarac obranio je odlični vratar Curtois, kao i pred sam kraj udarac Messija te se prometnuo u prvo ime utakmice.

>> Bayern izborio remi nakon asistencije Mandžukića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije