Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠAO S KLUPE

Mandžo ušao i nakon 4 minute asistirao za remi Bayerna

Vidić Mandžukić
Foto: Press Association/Pixsell
1/12
01.04.2014.
u 22:31

Mario Mandžukić, koji je susret počeo na klupi, je ušao u 63. minuti i nakon samo četiri minute igre asistirao za gol. Mandžo je nakon pogotka mrko pogledao Guardiolu...

Manchester United i Bayern na Old Traffordu su odigrali 1:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Bavarci su dominirali u prvom poluvremenu, no najbolju priliku imao je Welbeck koji je 40. minuti išao sam na vratara Bayerna i pokušao ga lobati, ali ga je Neuer pročitao.

U nastavku smo gledali puno bolji United koji je poveo u 58. minuti. Vidić je odlično reagirao nakon kornera i iz teške pozicije glavom poslao loptu u mrežu. Ovo bi kapetanu Uniteda mogla biti posljednja utakmica za United u Ligi prvaka budući da na ljeto ide u Inter.

Mario Mandžukić, koji je susret počeo na klupi, je ušao u 63. minuti i nakon samo četiri minute igre asistirao za gol. Lijepo je glavom spustio za Schweinsteigera koji je zakucao loptu u mrežu za konačnih 1:1. Mandžo je nakon pogotka mrko pogledao Guardiolu... U 82. minuti hrvatski napadač je zaradio žuti karton jer je Vidića zakačio laktom.

Bayern je tako došao do pozitivnog rezultata, no Bavarci su večeras ostali bez Martineza (ima žute kartone) i Schweinsteigera (morao pod tuš nakon što je u 90. minuti dobio drugi žuti).

Atletico i Barca remizirali

U drugoj utakmici večeras Atletico Madrid je na Nou Campu stigao do odličnog rezultata odigravši s Barcelonom 1:1. Goste je u vodstvo doveo Costa, a izjednačio je Neymar.

>> Diego šokirao Nou Camp, Neymar spasio Barcelonu

Komentara 5

AG
Agricola
22:11 01.04.2014.

Eto ti Guardiola na što ti liči ekipa bez Mandže. Jalovo dodavanje u širinu bez opasnosti po gol suparnika. Čim je Mandžo ušao odmah se, u jednoj sekundi moglo osjetiti kako je Bayern opasniji, konkretniji, i evo sad i Mandžinaa asistencija za gol je to i pokazala.

DU
Deleted user
22:38 01.04.2014.

Guardiola je totalna truba!!! Bayern je u ovome casu vlak cija lokomotiva vise ne vuce, ali vlak jos juri inercijom. Pazite kada se taj vlak bude zaustavio, kako ce ga biti tesko opet pokrenuti Guardiola to sigurno nece uspjeti!

DH
dalibor.hren
07:26 02.04.2014.

Bayernov početni sastav je dokaz da i budala može biti trener velike momčadi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije