Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVOR BLIZAK KRALJEVIMA

AS: Real je prekrižio Luku Modrića. Njegov broj dali su jednom od najvećih pojačanja u povijesti

Match de LaLiga EA Sports "Real Madrid - Atletico Madrid (1-1)" au stade Santiago Bernabeu
Panoramic / Bestimage/BESTIMAGE
06.02.2024.
u 11:27

Modrić je po tko zna koji put ostao na klupi za rezerve i Carlo Ancelotti je nastavio  hrvatskoj legendi davati minutažu na kapaljku, što se Luki sigurno ne sviđa i vrlo vjerojatno razmišlja o odlasku.

Hrvatski reprezentativni kapetan Luka Modrić je u derbiju Real Madrida i Atletico Madrida dobio šansu tek u završnici utakmice. Kraljevski klub je tako pred svojim navijačima u derbiju prijestolnice Španjolske osvojio samo jedan bod jer je Atletico u posljednjim minutama susreta uspio da poravna na 1:1.

GALERIJA Luka Modrić na ljeto mijenja klub?

Match de LaLiga EA Sports "Real Madrid - Atletico Madrid (1-1)" au stade Santiago Bernabeu
1/5

Modrić je po tko zna koji put ostao na klupi za rezerve i Carlo Ancelotti je nastavio  hrvatskoj legendi davati minutažu na kapaljku, što se Luki sigurno ne sviđa i vrlo vjerojatno razmišlja o odlasku.  Da stvar bude gora, ugledni madridski AS objavio je da su u Realu već prekrižili 38-godišnjaka kojem novi ugovor neće biti ponuđen, pa će on na ljeto postati slobodan igrač.

Medij blizak Realu također navodi da je najbolji dokaz da Modrić odlazi činjenica da se već sada zna tko će od iduće sezone nositi čuveni broj 10 koji godinama unazad pripada upravo hrvatskom veznjaku.

VEZANI ČLANCI:

Desetku bi tako u narednim sezonama nositi Kylian Mbappe, a Francuz bi za nekoliko mjeseci trebao postati jedno od najvećih pojačanja u povijesti Real Madrida. Navijači kraljeva s nestrpljenjem očekuju da se završe pregovori s PSG-om. 

 

Komentara 6

Avatar Ričard
Ričard
12:58 06.02.2024.

A ako je nekin drugin izvorima virovati , Luka nikad ni ni igral za Real iz Madrida

NI
Nipos18
13:51 06.02.2024.

Teći će šampanjac u nekim redakcijama kad više ne bude ni jednog našeg igrača u realu. Oštrica onda ide prema klubu M.City...

Avatar Ričard
Ričard
12:57 06.02.2024.

Smidu li oni Luku ”prekrižiti”, pored toliko arapskih investitora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije