Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRATKO TRAJALO

Artem Milevski na izlaznim vratima, više nije poželjan u Hajduku

Artem Milevskij
Foto: hajduk
09.08.2015.
u 08:37

- Za njega postoji interes iz Kine i drugih udaljenih zemalja - kazao je Pankov i time samo dao do znanja kako odlazak iz Splita dolazi vrlo brzo.

Artem Milevski mogao bi napustiti Hajduk do kraja ljetnog prijelaznog roka! Ako je vjerovati ukrajinskim medijima, koji navode da im je to potvrdio Ukrajinčev menadžer Aleksandar Pankov.

- Za njega postoji interes iz Kine i drugih udaljenih zemalja - kazao je Pankov i time samo dao do znanja kako odlazak iz Splita dolazi vrlo brzo.

Ne čudi tako nešto jer Ukrajinac se nije promijenio u svom ponašanju. Kad je stigao imao je podršku navijača i vidjelo se da u njemu postoji volja kako bi igrama vratio za takvu podršku, ali nakon što se ozlijedio i propustio odraditi prave pripreme s klubom, sve se promijenilo.

Dok bi Hajduk igrao u Europi, on bi uživao u noćnim izlascima i zabavljao se po Splitu i okolici. Vratio se na staro, a preskup je za tako nešto jer košta oko 15 tisuća eura mjesečno, i zbog toga potpore kod navijača više nema, što znači da se odlazak nameće kao jedino rješenje.

Treneru Damiru Buriću to odgovara, nije ga ni vidio u svojim planovima, a još mu je početkom srpnja uzeo dres s brojem deset i dao mu za naslutiti što se sprema ako ne bude promjena u ponašanju.

>> Stranci koje je Split prigrlio: Zoa u društvu Kranjčara, Ibričića, Milevskog...

>> Više o ljetnim transferima čitajte OVDJE

Komentara 15

DU
Deleted user
10:08 09.08.2015.

Vjerovatno za njega dobijaju 3 mil. Eura,jer su za njega,kako su izjavili iz Hajduka već odbili ponudu iz Italije od 2 mil u zimskom prijelaznom roku.Normalno je da mu je sada cijena porasla nakon ovih odličnih igara za Ajduka!

DU
Deleted user
08:57 09.08.2015.

to je ono veliko hajdukovo pojacanje...za tu lovu ste mogli imati tri dobra igraca

NO
Nordovest
10:19 09.08.2015.

Velika je kriza očito, evo za Milu u Splitu više nema dosta žestice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije