Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema dodirivanja

Arsenalov menadžer Wenger zabranio igračima rukovanje!

Arsenal (1)
Reuters
06.10.2012.
u 09:36

Zabrana je nastupila jer francuski trener želi spriječiti širenje virusa koji se pojavio nakon što je engleska reprezentacija koristila Arsenalov trening kamp

Nerukovanje je, čini se, u modi u Engleskoj. Menadžer Arsenala Arsene Wenger tako je zabranio svojim igračima da se rukuju! No, na to su ga natjerali praktični razlozi jer francuski stručnjak želi spriječiti epidemiju u svojoj svlačionici. Nakon što se vratio s reprezentativnog okupljanja protiv Moldavije, prvi je kao žrtva virusa koji hara svlačionicom Arsenala, pao Theo Walcott. Nakon njega razboljeli su se Thomas Vermaelen i Francis Coquelin, a sad i Per Mertesacker kašlje i nije mu dobro. Od virusa je oboljelo i nekoliko članova stručnoga stožera.

Do zaraze je došlo nakon što je engleska reprezentacija koristila Arsenalov kamp u pripremama za Moldaviju, pa je Wenger dao raskužiti sve prostorije.

- Eto dobre izlike da se ukine rukovanje prije utakmica Premijerne lige. Inače bi se virus mogao proširiti na sve ostale momčadi - našalio se Wenger.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije