Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premiership

Arsenal uz pomoć suca pobijedio Tottenham u londonskom derbiju

Arsenal - Tottenham
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
18.11.2017.
u 15:51

Mustafi i Sanchez bili su strijelci za Arsenal.

U prvom susretu 12. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je u londonskom derbiju svladao Tottenham Hotspur sa 2-0 (2-0).

Oba pogotka "topnici" su postigli u završnici prvog poluvremena, a oba uz veliku pomoć linijskog suca jer su golovima prethodila zaleđa.

Arsenal je poveo u 36. minuti kada je Shkodran Mustafi glavom zatresao sam desni kut nemoćnog Llorisa, no linijski sudac nije primijetio kako je prilikom Ozilova centaršuta domaći stoper bio u zaleđu za nekoliko centimetara. Samo pet minuta potom Alexis Sanchez je povisio na 2-0 nakon prodora po desnom krilu i odličnog dodavanja Lacazettea. Ipak, niti taj pogodak nije trebao biti priznat jer je Lacazette također za nekoliko centimetara bio u zaleđu u trenutku kada je lopta bila upućena prema njemu.

Arsenal - Tottenham
1/10

Ovom pobjedom Arsenal je privremeno stigao na peto mjesto sa 22 boda, koliko ima i četvrti Chelsea koji ima utakmicu manje, dok je Tottenham ostao treći sa 23 boda, koliko ima i drugi Manchester United koji ima utakmicu manje. Uvjerljivo vodeći je Manchester City sa 31 bodom.

 

U subotu još igraju Bournemouth - Huddersfield Town, Burnley - Swansea City, Crystal Palace - Everton, Leicester City - Manchester City, Liverpool - Southampton, West Bromwich Albion - Chelsea  i Manchester United  - Newcastle United, u nedjelju je na programu dvoboj Watford  - West Ham United, a u ponedjeljak će kolo zaključiti Brighton and Hove Albion - Stoke City.

Komentara 2

RO
robertbruckner
18:34 18.11.2017.

de je ve onaj "bre" crveni kmer z mocvbare jelicic???? bre taj je expert sa zavresenom najveksom mogucom hrvatskom skolom v mojem Zagorju v Kumrovcu.

Avatar stef99
stef99
16:13 18.11.2017.

Opet Mamić i HNS kuhaju po Engleskoj, čudi me da thovari Jelićići i Beuhusani nisu reagovali na ovo kuhanje, .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije