Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FA kup

Arsenal uvjerljiv protiv Lincolna, City izbacio Middlesbrough

Arsenal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
11.03.2017.
u 22:32

Gosti su uspijevali držati 0:0 sve do sudačke nadoknade prvog poluvremena, ali tada je Walcott (45+1) ipak uspio dovesti "topnike" u vodstvo, da bi u nastavku Giroud (53), Waterfall (58-ag), Sanchez (72) i Ramsey (75) postavili rezultat na konačnih 5:0

Nogometaši Arsenala očekivano su se plasirali u polufinale FA kupa, oni su na svom terenu s uvjerljivih 5:0 (1:0) svladali petoligaša Lincoln.

Gosti su uspijevali držati 0:0 sve do sudačke nadoknade prvog poluvremena, ali tada je Walcott (45+1) ipak uspio dovesti "topnike" u vodstvo, da bi u nastavku Giroud (53), Waterfall (58-ag), Sanchez (72) i Ramsey (75) postavili rezultat na konačnih 5:0.

Ranije u subotu polufinale je osigurao i Manchester City gostujućom pobjedom protiv Middlesbrougha od 2:0 (1:0). City je poveo već u 3. minuti preko Davida Silve, a prolazak je potvrdio Sergio Aguero golom za konačnih 2-0 u 67. minuti.

U nedjelju je na programu okršaj Tottenham i trećeligaša Millwalla, dok će Chelsea i Manchester United svoj susret odigrati u ponedjeljak.

Polufinalni ogledi igrat će se na Wembleyju 22. i 23. travnja.

>>King srušio Bilićev West Ham u 90. minuti 

>>Tudor do pobjede u završnici utakmice, Subašić kriv za pogodak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije