Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Tudor do pobjede u završnici utakmice, Subašić kriv za pogodak

Igor Tudor
Foto: Galatasaray Twitter
1/7
11.03.2017.
u 19:52

U 29. kolu francuske lige Monaco je kod kuće pobijedio Bordeaux sa 2:1

Igoru Tudoru ponovno se posrećilo u završnici utakmice. U 23. kolu turskog prvenstva njegov je Galatasaray kod kuće pobijedio Genclerbirligi sa 3:2.

Gosti su poveli već u prvom napadu (Khalili), ali je u 5. minuti Inan izjednačio (1:1) iz jedanaesterca. U prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena Podolski je zabio za vodstvo Galatasaraya - 2:1. 

U nastavku su gosti izjednačili u 69. minuti, a prije toga su promašili kazneni udarac. Pobjedu domaćinu osigurao je Inan u posljednjoj minuti dvoboja.

Rezultati by SofaScore

U 29. kolu francuske lige Monaco je kod kuće pobijedio Bordeaux sa 2:1. Momčad Danijela Subašića povela je pogotkom Mbappea u 68. minuti, a samo šest minuta kasnije na 2:0 je povećao Moutinho.

Nakon Subašićeve pogreške u 84. minuti gosti su smanjili rezultat. Hrvatski reprezentativac je izašao sa svojih vrata i napucao Rolana kojem se lopta odbila pred noge.

Urugvajski napadač nije imao težak zadatak i pogotkom je ublažio poraz.

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije