Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Bayern slavio u utakmici s dva promašena penala, Arsenal s desetoricom bez šanse

Arsenal - Bayern
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/8
19.02.2014.
u 22:43

Pogotke su zabili Kroos u 54. i Muller u 88. minuti. Mario Mandžukić igrao je do 64. minute.

Bayern i Arsenal su se kao i lani susreli u osmini finala Lige prvaka, a po svemu sudeći ishod će biti kao i prošle sezone. Bavarci su na Emiratesu slavili s 2:0 i odškrinuli vrata četvrtfinala.

Susret je krenuo s puno vatre na obje strane, a Arsenal je već u osmoj minuti imao jedanaesterac. Boateng je srušio Özila koji je sam izveo najstrožu kaznu. No, raspoloženi Neuer mu je skinuo udarac.

Sreća se za Arsenal okrenula pola sata kasnije kada je vratar Szczęsny srušio Robbena, a sudac Rizzoli osim bijele točke pokazao i poljskom vrataru put u svlačionicu. No, Alaba je pogodio vratnicu i ostalo je 0:0.

Od toga trenutka Bayern je preuzeo konce igre i sve više dominirao nad desetoricom topnika. Bavarcima se to isplatilo u 54. minuti kada je Kroos sjajno pogodio gornji kut Arsenalovog gola nakon povratne lopte Robbena. Posao je dovršio Müller koji je pogodio glavom u 88. minuti i gurnuo Wengerovu momčad u tešku situaciju.

Mandžukić igrao sat vremena

Mario Mandžukić večeras je upisao 100. utakmicu u dresu Bayerna, ali to nije bila partija za pamćenje. Mandžo je imao tek dva pokušaja i zaradio žuti karton pa ga je Guardiola izvadio u 64. minuti i u igru gurnuo Müllera što se pokazalo kao odlična odluka.

Atletico slavio u Milanu

U drugoj utakmici večeras Atletico Madrid je slavio kod Milana s 1:0. Pogodak je zabio Diego Costa u 83.

>> Pogledajte novi trenutak Zlatanove čarolije: 'Bila je ovo jako dobra večer'

Komentara 15

CO
cokta
08:59 20.02.2014.

Ovaj özil redovito nestaje kada je najpotrebnije.uvjeren sam da je ovom utakmicom ispao iz prvih 11 njemacke.kroos mu je pokazao kako se to radi

DU
Deleted user
22:35 19.02.2014.

mandžukić nije niti mogao biti zapažen kada nisu igrali na njega, i kada je dobio koju loptu bile su neprecizne i neupotrebljive,osim onda kad je pokušao sa driblingom pa nije prošlo.

MI
mirko0410
12:05 20.02.2014.

Mandžukić jučer neprimjetan jer je cijeli Arsenal bio u svojem šesnaestercu pa nije niti mogel dobiti loptu. Inače Bayern je probio Arsenal udarcem Kroosa sa 20 metara a to i centaršut kod Pepa su najstrože zabranjeni pošto se sa loptom treba ušetati u gol. Kad se sjetim lanjskog Bayerna, e to je bio nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije