Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Višestruki prijelomi

Arsenalov vratar brutalno polomio napadača Chelseaja: Gore je nego što smo mislili

Pedro Rodriguez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
24.07.2017.
u 17:20

Conte je napomenuo da Ospina nije imao namjeru ozlijediti Pedra.

Brutalan start Arsenalova vratara Davida Ospine na napadača Chelsaja Pedra Rodrigueza obilježio je prijateljski dvoboj dviju londonskih momčadi odigran u Kini. Engleski prvak uvjerljivo je slavio (3:0), no trener Antonio Conte bio je zabrinut.

- Situacija je jako ozbiljna. Nadao sam se da je samo potres mozga u pitanju, ali Pedro ima višestruke prijelome lica. Ipak, vjerujem da će se ubrzo vratiti u momčad. S maskom bi mogao trenirati za desetak dana - kazao je talijanski stručnjak.

 

Ospina je u 29. minuti susreta napustio svoja vrata i silovito krenuo prema jednoj dugoj lopti. Boksao ju je i u letu pokupio španjolskog reprezentativca koji je završio na tlu držeći se za lice. Odmah potom Pedro je napustio igru dok mu je krv tekla iz nosa, a nakon utakmice je otputovao na liječenje u London.

Conte je napomenuo da Ospina nije imao namjeru ozlijediti Pedra.

- Apsolutno ne! Bio sam nogometaš i znam da su takve situacije moguće. Uostalom, Ospina je išao na loptu - zaključio je Conte.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije