Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KICKBOXING

Armusu pet medalja na Croatia Openu

kikboks
Foto: Vecernji.hr
17.12.2018.
u 14:00

Zagrebački klub Armus nastupio je sa sedam boraca od koji su petoro osvojili medalje.

U Zagrebu je održan 22. Croatia Open u kick boxingu. Kao i svake godine taj veliki turnir, koji se po konkurenciji može usporediti s državnim prvenstvima, održava se u Zagrebu pred kraj kalendarske godine. Ovo natjecanje je od velikog značaja za svakog hrvatskog borca jer se na ovom turniru okupi veliki broj kvalitetnih sportaša, a za osvajanje zlatne medalje dobivale su se nagrade u oblicima sportske opreme. 

Zagrebački klub Armus nastupio je sa sedam boraca od koji su petoro osvojili medalje. Od pet medalja tri su bile zlatne te po jedna srebrna i brončana. Zlato su osvojili Goran Banović, Matija Mađerić te trener i borac Ivica Ivić.

- Ovaj turnir bila nam je dobra priprema za Europski kup koji će se održati u veljači sljedeće godine. Pored ova tri zlata, Anita Žilić je u polufinalu izgubila od iskusne suparnice te je na kraj bila brončana, a Tea Ključarić je nažalost zbog ozljede morala predati finalni meč. Za klub su još nastupile naše djevojčice Maria Tara Ćibarić te Simona Milanović koje nisu uspjele osvojiti medalju. Jako sam ponosan na svoje borce i nadamo se da će isti, a vjerujemo i bolji rezultati biti na Europskom kupu – rekao je Ivica Ivić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije