Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema milosti

Arijan Ademi izbačen iz prve momčadi Dinama!

\'04.08.2010., Maksimir, Zagreb - Uzvratni susret treceg pretkola Lige prvaka Dinamo - Serif (Moldavija). Arijan Ademi Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
05.08.2012.
u 19:53

Ne toleriram ponašanje koje šteti obitelji, Ademi se tako ponašao nakon što sam ga izvadio i dobio je packe te neće trenirati s prvom momčadi

Arijan Ademi prvi je otišao s jučerašnjeg treninga Dinama kojeg su oni koji su igrali u Puli odradili u dvorani, na masaži. No, pitanje je i kada će se vratiti u svlačionicu prve momčadi. Naime, doznali smo da ga je Ante Čačić udaljio iz prve momčadi, da se neprimjereno ponašao nakon što ga je Čačić u Puli izvadio iz igre. I sam trener je potvrdio:

Ademi? Paa, Ademi je dobio packe. Kad je izašao iz igre pokazao je nekakvu frustraciju. A uopće nije igrao loše, čak obrnuto, s obzirom da nije u natjecateljskom ritmu, iako je bilo grešaka, odradio je ono što sam tražio. Izvadio sam ga zato što mu fali tog ritma. Bio je ljutit na sve, nije čak nikome ništa rekao, ali je bio izvan sebe – veli Čačić.

Kakve će biti sankcije?

- S obzirom da nam treba mir u svlačionici, jedno vrijeme neće biti u prvoj momčadi.

A što o tome misle braća Mamić te što Čačić kaže o Mateu Kovačiću i svom prijatelju Slavku Goluži, pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u ponedjeljak!

Komentara 25

VE
Velikogoričan56
20:55 05.08.2012.

Šteta za Ademija, no ako se tako misli ponašati onda je Čačić sto posto u pravu, ne može dozvoliti da ga itko ucjenjuje i kvari atmosferu u svlačionici.

PA
papicdu1
09:30 06.08.2012.

poslat ga natrag u slastičarnicu ili burek manufakturu

Avatar bodavica
bodavica
23:32 05.08.2012.

imam dojam da ovom liku čačiću nije PSIHA u redu i ako je tako nije mu Vrapče uopće daleko"""""""

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije