Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBUNA POD TORNJEM
Povratak na članak

Antunović: Radić, Bilić i Miličević žele da Cibona nestane!

– Ako suci izlaze kroz tunel kroz koji prolazi 50 ljudi, s igračima, redarima, delegatima..., kako je moguće da nitko nije vidio da su napadnuti – pita se Prkačin

Komentari 9

BZ
Branko Zajec
15:48 27.02.2012.

Istupite iz lige. Zašto podržavati privatnu ligu, košarkaških kriminalaca?

VL
Avatar comandante
comandante
16:32 27.02.2012.

OHOHOHO!! Pa do jucer ste drmali ligama i namijestali rezultate i sada izgubite utakmicu i svi su protiv vas. Bio sam na tekmi, bilo je par spornih odluka ali da su nas htjeli pokrasti nikada ne bi imali zadnji napad!!!! Koji je dobio polunvalaid astronomski placen i doveden prije 2 mjeseca a jos nije spreman!!! Tko su Antunovic i Lovric da pricaju o kosarci - zalutali cinovnici koji ce odletiti sa smjenom Bandica. Trebali bi se baviti, ako su u stanju, pronalaskom sponzora a ne pricati o kosarci koju ne razumiju, jedini igrac koji je naplatio cijeli dug je- gle cuda- Prkacin- i to u cijelosti je skinuo iznos koji je uplatio tko drugi nego grad Zagreb tj. MI!!!!!

VL
Avatar comandante
comandante
16:36 27.02.2012.

I ovi Bandicevci dijele lekcije o postenju i kriminalu, sramota

VL
HM
hm12345
16:41 27.02.2012.

Raspustiti tu ligu jer ionako nikome ništa dobrog nije donijela. Sudeći prema momčadima koje tamo igraju, reklo bi se da četiri euroligaša jamče vrhunsku ligu, jake utakmice, sponzore, gledatelje...a umjesto toga u međuvremenu propadaju Zadar, Split, Cibona. Propadaju oni prvestveno zbog lošeg vođenja u prošlosti, ali ni ova liga nije ništa dobrog donijela. I Srbi žele istupiti iz nje, i Hrvati...ima li što pozitivno...

VL
MI
milton
19:53 27.02.2012.

Ovi suci su toliko plaćeni, da im malo batina i ne škodi.

VL
PI
pinichi
20:11 27.02.2012.

Kako nije stid ovoga tajkunćića Antunovića ovako laprdati, a o košarci pojma nema. Neka radije optuži onu \"igračinu\" koji je na onako šlampav dječji način upropastio zadnji napad. I zašto u cijelu priču trpa Široki, čiji je godišnji proračun manjii nego košta ta igračina. U Širokom nije bilo nikakve krađe, ali je Cibona odigrala kao skupina invalida. sad im krivi suci. Neka se malo osvrnu na ranija gostovanja u Širokom (kao lani) kada su im upravo suci donosili pobjede. Gospodo iz Cibone, razloge za neuspjehe tražite u svojim redovima i u svojim pogrešnim potezima.

VL
ŠB
Široki Brijeg
23:10 27.02.2012.

Čuj to u Širokom da ste pokradeni haha teško priznati poraz jelde cigosi

VL
Avatar comandante
comandante
23:19 27.02.2012.

Cibona je nekada bila gospodski klub a vidi sada ovih vlaja!!!

VL
FO
fordovac12
22:37 28.02.2012.

Pravi se javio, pa taj Prkačin je sam uništio cibonu sa svojim zadužnicama i prijetio je svima živima a sad ga kradu?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.