Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBUNA POD TORNJEM

Antunović: Radić, Bilić i Miličević žele da Cibona nestane!

'22.12.2010., Zagreb - U press centru odrzana je skupstina KK Cibone. Zdenko Antunovic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
27.02.2012.
u 14:49

– Ako suci izlaze kroz tunel kroz koji prolazi 50 ljudi, s igračima, redarima, delegatima..., kako je moguće da nitko nije vidio da su napadnuti – pita se Prkačin

U upravi Cibone odlučni su istjerati pravdu. Preko lošeg suđenja u utakmici s Partizanom definitivno su odlučili ne prijeći šutke. Snimka na kojoj je pronađeno dvadesetak upitnih odluka, od čega je po njihovoj procjeni 12 na očiglednu štetu vukova, poslana je na ekspertizu u Ljubljanu u sjedište ABA lige.

– Ne možemo više šutjeti i mirno gledati. Protiv Makabija smo oštećeni, u Širokom pokradeni, u subotu je bio masakr. Razmišljali smo o istupanju iz lige – rekao je direktor kluba Antunović.

Smatra da je određenim ljudima iz košarkaške vrhuške zasmetao oporavak Cibone.

– Interes ljudi koji vode ligu je da Cibone nema. Otkako smo ušli u klub, susrećemo se s problemima, pokušavaju nas isprovocirati, ali ne damo se. Radi se o Josipu Biliću, Boži Miličeviću i Danku Radiću – istaknuo je Antunović i dodao:

– Imamo problem s ABA ligom, ne HKS-om, ali znamo dobro tko delegira suce, a to je Danko Radić.

Sportski direktor kluba Nikša Prkačin iznio je svoje viđenje navodnog incidenta sa sucima.

– U poluvremenu suci su prijavili da ih je netko udario. Konkretno, na Kolara nasrnuo, a na Rutešića pljunuo. Nemamo nikakvih sankcija niti je stigla prijava policiji. Ako suci izlaze kroz tunel kroz koji prolazi 50 ljudi, s igračima, redarima, delegatima..., kako je moguće da to nitko nije vidio. Kako su napadači mogli doći i otići bez da ih itko zamijeti?

Prka je otkrio i detalj koji se dogodio nakon susreta.

– Delegata Jovića pitao sam zašto nas kradete, a on mi odgovara, i direktno priznaje: Bila je loša organizacija, dogodio se incident sa sucima u poluvremenu!

Komentara 9

Avatar comandante
comandante
16:32 27.02.2012.

OHOHOHO!! Pa do jucer ste drmali ligama i namijestali rezultate i sada izgubite utakmicu i svi su protiv vas. Bio sam na tekmi, bilo je par spornih odluka ali da su nas htjeli pokrasti nikada ne bi imali zadnji napad!!!! Koji je dobio polunvalaid astronomski placen i doveden prije 2 mjeseca a jos nije spreman!!! Tko su Antunovic i Lovric da pricaju o kosarci - zalutali cinovnici koji ce odletiti sa smjenom Bandica. Trebali bi se baviti, ako su u stanju, pronalaskom sponzora a ne pricati o kosarci koju ne razumiju, jedini igrac koji je naplatio cijeli dug je- gle cuda- Prkacin- i to u cijelosti je skinuo iznos koji je uplatio tko drugi nego grad Zagreb tj. MI!!!!!

Avatar comandante
comandante
16:36 27.02.2012.

I ovi Bandicevci dijele lekcije o postenju i kriminalu, sramota

BZ
Branko Zajec
15:48 27.02.2012.

Istupite iz lige. Zašto podržavati privatnu ligu, košarkaških kriminalaca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije