Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN BODOM

Antonio Candreva: Unaprijed sam pripremio panenku

Italija
Slavko Midzor/PIXSELL
14.06.2015.
u 00:30

' Poništen nam je čisti pogodak El Shaarawyja i, dok smo slavili, Hrvatska je brzo izvela slobodan udarac, nisam siguran ni jesu li ga izveli s pravog mjesta, ali to nije bilo fair-play.'

Talijanski reprezentativci nastavili su sjajnu seriju bez poraza u kvalifikacijama, već 46 utakmica nisu izgubili. No nisu baš jako sretni otišli iz Splita. A bod im je donio Antonio Candreva panenkom.

– Unaprijed sam se pripremio na takav udarac i drago mi je što je uspjelo – rekao je Candreva i objasnio zašto na kraju nisu zadovoljni bodom.

– Poništen nam je čisti pogodak El Shaarawyja i, dok smo slavili, Hrvatska je brzo izvela slobodan udarac, nisam siguran ni jesu li ga izveli s pravog mjesta, ali to nije bilo fair-play. To sigurno nije bilo korektno od njih jer nam je pola momčadi bilo na drugoj strani terena – rekao je Candreva, a gotovo identično govorili su i ostali talijanski reprezentativci.

>> Hrvatska i Italija remizirale: Mandžo promašio penal, zabio pa skrivio jedanaesterac

Komentara 7

Avatar comparator
comparator
08:00 14.06.2015.

Neboj se Ostojić i komunistička partija će ti osigurati prolazak !

Avatar Titanov sin
Titanov sin
07:34 14.06.2015.

Traljavi udarci koje je naš golman obranio bez problema su njima šanse ? Žaliti možemo mi zbog penala , da je realiziran bila bi utakmica riješena . Takav je nogomet . Pobjededili su jedino oni koji žele uništiti naš nogometet , kojima su osobni interesi iznad reprezentacije . Još mi je mučno u želucu od onog komentatora na HTV-u .

ME
melinda
14:32 14.06.2015.

Ponavljam po 100 -ti put Mandzukic nije uopce koristan reprezentaciji a kada igra za novce u svome klubu daje 200% a kada igra za cast svoje domovine uopce ne daje ni 50% svojih mogucnosti iako ne poricem da je dobar igrac ali u repki pogledajte sve statistike daje minimalno i treba ga zamijeniti nekome ko ce da izgara na terenu za Hrvatsku kao Olic ...Imamo dosta mladih igraca koji bi puno vise dali za repku nego Mandzo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije