Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za prvaka

Antolić: To što je Hajduk ispred nas, to nam je samo dodatni motiv

Dinamo PSV (1)
Goran Stanzl/PIXSELL, Dalibor Urukalovic/PIXSELL
28.10.2013.
u 08:46

- Atmosfera je sve bolja u svlačionici, okrećemo se idućim utakmicama, naviknuti smo na težak raspored i česte utakmice

Dinamo je jučer na Maksimiru pobijedio Hrvatski dragovoljac 4:1 i tako održao korak s vodećim Hajdukom. Pod vodstvom privremenog trenera trenera Zorana Mamića ostvarili su novu pobjedu.

- Dogovorili smo se u svlačionici da od prve minute krenemo agresivno i da što prije zabijemo gol - u tome smo večeras uspjeli. Nakon dva pogotka kao da smo malo smirili igru, ali u nastavku smo dodali gas i postigli još dva gola. Bitno je sad postići pobjedničku formu jer nakon niza loših rezultata bitno je da smo što bolji i da postižemo što više pogodaka. Atmosfera je sve bolja u svlačionici, okrećemo se idućim utakmicama, naviknuti smo na težak raspored i česte utakmice i mislim da nam to neće biti problem. Motiv više nam je to što je Hajduk i dalje prvi, ali dižemo se i dat ćemo sve od sebe da to promijenimo - rekao je Domagoj Antolić nakon utakmice.

Jerko Leko nakon nekog vremena započeo je utakmicu u početnoj postavi.

- Bio nam je cilj što prije povesti, nakon 2:0 smo počeli previše individualno u napadu rješavati stvari i to nije dobro, izbacilo nas je iz početnog ritma. U poluvremenu smo se dogovorili da nastavimo kao na početku utakmice, postigli smo treći pogodak i situacija je bila malo mirnija do kraja. Nadam se i da će Beqiraj uskoro uspjeti zabiti gol. Mislim da smo mogli još više večeras i zbog samopouzdanja smo mogli zabiti još koji gol.

>>Dinamo zabio četiri komada, Zoran Mamić nezadovoljan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije