Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKUPLJEN UGOVOR

Ante Rebić ostaje u Milanu, potpisao ugovor do 2025.

Ante Rebić
Foto: EXPA/PIXSELL
1/5
12.09.2020.
u 23:01

Rebić je prošle sezone igrao za "Rossonere" kao posuđeni igrač Eintrachta, no Talijani su nakon njegovih odličnih nastupa odlučili otkupili ugovor.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić potpisao je ugovor s Milanom do 2025. godine, objavio je talijanski velikan.

Rebić je prošle sezone igrao za "Rossonere" kao posuđeni igrač Eintrachta, no Talijani su nakon njegovih odličnih nastupa odlučili otkupili ugovor. Ovaj se posao finalizirao nakon što je Andre Silva otišao u suprotnom smjeru. Eintracht je naime, otkupio njegov ugovor od Milana, a dio dogovora je bio da Rebić ostane na San Siru.

"AC Milan sa zadovoljstvom objavljuje trajno potpisivanje Ante Rebića iz Eintrachta nakon njegove posudbe u klubu prošle sezone. Ugovor s hrvatskim napadačem traje do 30. lipnja 2025. godine. Ante tako nastavlja svoj put u redovima Rossonera nakon što je tijekom sezone 19/20. postigao 12 golova u 30 nastupa, završivši kao najbolji strijelac momčadi," objavio je Milan.

Prije toga je u karijeri odigrao točno 100 utakmica za Frankfurt, a već je igrao na Apeninskom poluotoku, jer je u prošlosti bio član Fiorentine i Verone.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Joejordan
Joejordan
14:43 13.09.2020.

E moj rebicu slabo si se pokazao protiv francuza,svaku loptu koju si dobio brzo si je izgubio a onda bi stao i samo gledao kako francuzi igraju.

ZO
zoca
15:20 13.09.2020.

nedorecen igrac sa puno oscilacija nece se dugo zadrzati u Milanu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije