Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Ante Rebić napušta Milan, stigla je ponuda od 4,5 milijuna eura

ITA, UEFA CL, AC Milan vs Inter Mailand
Foto: EXPA/ Newspix/ Giuseppe Maffia/E
1/4
29.06.2023.
u 14:14

Hrvatski napadač ugovorom je vezan za Milan do ljeta 2025. godine, ali klub ga želi prodati kako bi i zaradio

Hrvatski nogometaš Ante Rebić svjestan je da ovog ljeta odlazi iz Milana. Nekadašnji napadač vatrenih prošle se sezone nije naigrao u dresu talijanskog velikana. Za Milan je u četiri sezone nastupio 123 puta te zabio 29 golova i upisao 17 asistencija.

Kako piše turski Fanatik, na San Siro je stigla ponuda turskog Bešiktaša i to teška 4,5 milijuna eura. Rebiću se tom ponudom nudi plaća od 2,5 milijuna eura po sezoni.

Hrvatski napadač ugovorom je vezan za Milan do ljeta 2025. godine, ali klub ga želi prodati kako bi i zaradio. Prema Transfermarktu vrijednost mu se procjenjuje na šest milijuna eura.

Dođe li uistinu u Tursku, bio bi samo jedan u nizu igrača koji ovog ljeta prelaze u tamošnje klubove. Podsjetimo, Mislav Oršić navodno je sve dogovorio s Trabzonsporom, Edin Džeko prešao je nedavno u Fenerbahče, a u tom turskom velikanu mnogi vide i Ivana Perišića. Ne bi bilo čudo da Rebić završi u Bešiktašu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije