Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKIJAŠI SPREMNI Dva su glavna prioriteta skijaške A reprezentacije, utrka na zagrebačkom Sljemenu i Svjetsko prvenstvo

Ante Kostelić najavio dugu i napornu borbu

11.11.2008.
u 13:16

Hrvatsko skijanje puno optimizma ulazi u novu sezonu. Dva su glavna prioriteta skijaške A reprezentacije - utrka na zagrebačkom Sljemenu i Svjetsko prvenstvo. Prije puta u finski Levi gdje će se ovaj vikend održati prve slalomske utrke, a gdje je već na pripremama Ana Jelušić, članovi naše reprezentacije iznijeli su očekivanja od nadolazeće sezone.

- Naravno da su u sezoni pred nama dvije glavne stvari, ali ja računam da je svaka utrka koja je pred nama ona glavna. Sigurno da je zbog domaće publike važna utrka na Sljemenu, ali naravno da ćemo se što bolje pripremiti i za Svjetsko prvenstvo. Što se samog početka tiče, želim odvoziti dobru utrku u Leviju jer bi to bilo sjajno za nastavak sezone - istaknuo je Ivica Kostelić.

Jednako rječit bio je njegov otac i trener naše reprezentacije Ante Kostelić, koji je potvrdio da je pred skijašima duga i naporna bitka.

- U skijanju je 38 utakmica na koje dođu svi najbolji, nema popuštanja kao u tenisu ili plivanju gdje dolaze nositelji - u svom je stilu poentirao Ante Kostelić, otac i trener Janice, najbolje svjetske skijašice svih vremena.

Svi ljubitelji skijanja o svim aspektima "bijelog cirkusa" ubuduće će biti obaviješteni i u novom skijaškom magazinu koji namjerava pokrenuti neumorni Gips.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije