Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U SVLAČIONICI

Ante Ćorić u euforiji nakon pobjede: Ovako se igra za Hrvatsku!

Hrvatska U21
HNS
24.03.2016.
u 21:11

'Čestitke cijeloj ekipi na velikoj pobjedi protiv moćne Španjolske!'

Hrvatska U-21 reprezentacija senzacionalno je s 3:0 'razbila' Španjolsku u gostima i tako izbila na prvo mjesto skupine u sklopu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo u Češkoj sljedeće godine. 

Ante Ćorić bio je jedan od najboljih na terenu. Asistirao je za prvi i drugi gol, a nakon utakmice na svom je Facebook profilu objavio i fotografiju iz svlačionice uz poruku Španjocima: 'Hasta la vista!'

- 3:0!!! Ovako se igra za HRVATSKU! HASTA LA VISTA! Čestitke cijeloj ekipi na velikoj pobjedi protiv moćne Španjolske - napisao je Ćorić.

>> Kakva senzacija! Hrvatska deklasirala Španjolsku, pogledajte golove!

 

3:0!!! Ovako se igra za HRVATSKU! 󾭣⚪️󾰵 HASTA LA VISTA, 󾓨󾓦! 󾌵 Čestitke cijeloj ekipi na velikoj pobjedi protiv moćne Š...

Posted by Ante Ćorić on Thursday, March 24, 2016

Komentara 4

BK
B Kosa
21:26 24.03.2016.

Antune velike cestitke tebi i svim momcima. Domoljubi ste i majstori. Nebojim se zabuducnos h nogometa dok je vas

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:04 24.03.2016.

Momci svaka čast, da, tako se igra za hrvatsku, upravo tako.....

MA
..Marsijanac
21:39 24.03.2016.

Halilovicu nije mjesto u Francuskoj. Njemu su potrebne jos godinu dvije da izbije one sebicne musice iz glave. Coric i Jedvaj bi svakako morali tamo biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije