Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA
Povratak na članak

Ante Čačić se osvrnuo na priče da će dobiti otkaz i komentirao je li u sukobu sa Šimićem

- Kad se pobjeđuje svi su zaslužni, ali kad se gubi najveća odgovornost je na treneru i on je taj koji mora davati odgovore i koji mora vratiti momčad na pravi put. Ponavljam, Dinamo na obje utakmice ove zadnje nije posrnuo nego smo na takvim terenima limitirani.

Komentari 3

FR
Frapin
11:57 18.03.2023.

Daj se makni i pusti boljeg da vodi Dinamo

VL
ZO
Zoran
19:39 18.03.2023.

Tereni nisu dobri za te velike zvjezde? Kako te nije sram se vaditi na terene? Tisuće nogometaša u Hrvatskoj igra na livadama i igraju nogomet. Ne smetaju takvi tereni ni Istri,ni Šibeniku vama smeta ? Nisi ti moj Ante stručnjakak i tu je bit svega. Imaš dobru ekipu i dok ispadne jedna karika ti neznaš kako pokrpati lanac.

VL
MO
MojaCetina1955
15:05 18.03.2023.

Dragi Ante nemože se Dimamo voditi ziheraški.Treba iskoristiti sve igračke mogućnosti ,bez milosti ipopusta za bilo koga.Preslikati finiš prošle sezone. Što se tiče borbe za prijestolje to je sramota za čelnike kluba.Jedan čovjek ,jedan glas,ili neki oblik vođenja sličan onom u Barci! Lijep pozdrav,nema predaje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.