Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za Island i Sj. irsku

Ante Čačić pozvao Filipa Bradarića u reprezentaciju

Ante Čačić, Ivan Perišić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
06.11.2016.
u 21:59

Hrvatska reprezentacija okuplja se u ponedjeljak 7. studenoga, a u subotu 12. studenoga čeka je ogled Europskih kvalifikacija protiv Islanda u Zagrebu.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić pozvao je veznog igrača Rijeke Filipa Bradarića na okupljanje reprezentacije za susrete protiv Islanda i Sjeverne Irske.

Umjesto ozlijeđenog Marka Pjace, izbornik Vatrenih Ante Čačić odlučio je reprezentaciji priključiti 24-godišnjeg veznjaka Rijeke Filipa Bradarića koji će se tako po prvi puta naći u najboljoj hrvatskoj vrsti.Bradarić je nastupao za hrvatske U-21 i U-19 reprezentacije, a ove sezone odigrao je 14 utakmica za prvoplasiranu momčad Prve HNL.

Hrvatska reprezentacija okuplja se u ponedjeljak 7. studenoga, a u subotu 12. studenoga čeka je ogled Europskih kvalifikacija protiv Islanda u Zagrebu. Tri dana kasnije, "vatreni" će odigrati prijateljski susret sa Sjevernom Irskom u Belfastu

Komentara 7

PE
perolegija
07:35 07.11.2016.

ako je htio zvat nekoga iz HNL-a onda je u ovom trenutku to trebao biti Franko Andrijašević... Momak je to zaslužio. Al Mamićevo potrčko ima druge kriterije očito.

IK
Ikonoklast
00:32 07.11.2016.

znaci transfer bradarica u dinamo je dogovoren? stizu beneficije vec moj bradaricu, vidis kako to ide. svi zadovoljni...osim onih najbitnih...al koga briga za njih.

DE
derin
00:39 07.11.2016.

Gdje je veznjak Milana Pasalic, koji je sad počeo standarno igrati kojem ovaj bradaric nije ni do koljena, gdje je standardni lijevi bek fiorentine Milić, Santini, Posavec... Pregadljivo, kad čovjek ovo gleda mamicev biznis sa nacionalnom svetinjom, uopće se ne nervira oko nereda. p.s. Očito nista od rijekine titule, dogovorio mamic s Miškovićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije