Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA

Čačić: Moramo popraviti nedostatke koje imamo... Finci su nam razbijali ritam, tu se nismo baš snašli

Finska - Hrvatska
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
09.10.2016.
u 20:19

- Njihova agresivnost nam je donijela dosta problema. Razbijali su ritam dugim loptama, čvrstim duelima i skokovima. Nismo se baš tu snašli, trebali smo biti mirniji, ali moram biti zadovoljan jer nam nisu napravili čistu priliku - rekao je Čačić.

Hrvatska je upisala i drugu pobjedu u četiri dana u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Nakon demoliranja Kosova (6:0) danas je u Tampereu pala i Finska (1:0).

No, Hrvatska se namučila, posebno u drugom dijelu kada su nam Finci radili pritisak. Srećom da je Mario Mandžukić zabio već u 18. minuti i tako vatrenima olakšao posao.

- Imamo nedostatke koje moramo ispraviti - priznao je Ante Čačić nakon utakmice za HTV. 

- Moram biti jako zadovoljan jer nije lako kod kuće dobiti dvije utakmice zaredom, a kamoli na gostovanju. Težili smo igri, imaginaciji i golu koji je došao. Ostvarili smo ono što smo željeli.

Čime je Čačić konkretno nezadovoljan?

- Njihova agresivnost nam je donijela dosta problema. Razbijali su ritam dugim loptama, čvrstim duelima i skokovima. Nismo se baš tu snašli, trebali smo biti mirniji, ali moram biti zadovoljan jer nam nisu napravili čistu priliku.

Čačić je zamijenio strane Perišiću i Brozoviću umjesto kojega je ušao Čop.

- Čop je dobro reagirao nakon ulaska. Siguran sam da ćemo biti bolji i veliki sam optimist - kaže Čačić.

Komentara 5

SM
siki_miki
00:39 10.10.2016.

rijeseno bez pola prve postave. island dobio i turke, lol.

ED
europski dinamo
21:47 09.10.2016.

Cacic je na najboljem putu da postane najuspjesniji hrvatski izbornik u povijesti.

LA
Laura Anny
21:00 09.10.2016.

Ali oni su takvi kao narod bez osobne kontrole. kaze moj sin "mama zahvalan sam ti sto si me naucila da imam osobnu kontrolu, dok moje nastavnice bjesne na ucenike, ja ko 'mala mama' smirujem situaciju"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije