Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAN MARINO, IRAN...
Povratak na članak

Čačić ide Ćirinim i bira nogometne patuljke. Nisu li to preslabi suparnici, Ante?!

Pogledajte kako su se za velika natjecanja pripremali prethodnici, uzimajući u obzir prijateljske utakmice u godini SP-a odnosno Eura

Komentari 13

Avatar mladen valentić
mladen valentić
12:16 04.04.2016.

Kad se izaberu teški protivnici ne valja, kad se izaberu lagani suparnici ne valja. Protiv lakših protivnika možeš bolje nego na treningu uigrati razne kombinacije bez opasnosti da se osramotiš, a i ne otkrivaš potencijalnim protivnicima ni svoje slabe a ni jake strane, i drugo igrači će se manje istrošiti da igrau protiv neke jačereprezentacije, a i tu bi naši protivnici lakše snimili našu ahilovu petu odnosno slabosti.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:21 04.04.2016.

Bolje ove slabije ala San Marino da se na njima uigravamo samo ako su troškovi u pitanju onda je na prvom mjestu slovenija em najbliža em u rangu San Marina.

VL
PO
potrebi
14:48 04.04.2016.

Danas je pljuvanje po Hns-u zbog odabira suparnika prijateljskih utakmica pred Euro. U drugom sličnom članku pljuje Dasović, a ovdje se najvjerojatnije Flak krije pod pseudonimom večernji. Bitno je da se pljuje. Od kada se jugoslavija raspala obojca nemaju zaa koga navijat, a Hrvatska sve pobijeđuje. Pa jadnici su i za Maltu navijali. Hns mora drugi puta jače protivnike odabrati da i oni imaju koga bodriti. Ili barem njih pitati koga da Hrvatska uzme za protivnika.

VL
Avatar Honduras
Honduras
10:25 04.04.2016.

"Čačić ide Ćirinim i bira nogometne patuljke" - eeee pismenog li "novinara"

VL
MV
Mijat vrdoljak
11:43 04.04.2016.

Nisam pobornik ali ni protivnik Čačića kao nacionalnog trenera samo imam jedno pitanje: tko je od Hrvata stručna, kompetentan i sa referencama da vodi izabran u vrstu to jest repu koju volim i želim joj sve najbolje neovisno tko je vodi i tko upravlja HNS- om

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
10:37 04.04.2016.

Nije Čačić ni birao suparnike, nego Davor "Brend" Šuker. A pošto je Brendu pohlepa jedan od osnovnih karakteristika, izabrali smo najjeftiniju varijantu, koja je ujedno i potpuni natjecateljski promašaj. Sad je jasno da ćemo doći na Euro bez realne slike o svojim mogućnostima jer nećemo igrati niti s jednom konkurentnom momčadi (a nsimo ni u ožujku). Ali, zato je HNS uštedio na troškovima. Nema nikih problema.

VL
ZE
zeljkofukic
11:10 04.04.2016.

imamo jednu od najtalentiranijih generacija koju vodi totalna neznalica, iskompleksirani diletant koji nema niti jednu referencu da bude trener reprezentacije i bojim se da će ovaj EP biti još jedno gorko razočaranje. trener je jako bitan u svakom sportu, ovaj tv majstor je drugoligaški trener bez znanja i autoriteta. autoritet se stiče znanjem i rezultatima, a ne prisiljavanjem prekaljenih reprezentativaca da se zagrijavaju cijelo drugo poluvrijeme u nebitnoj prijateljskoj utakmici, tako samo dokazuješ da nisi za taj posao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.