Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAN MARINO, IRAN...

Čačić ide Ćirinim i bira nogometne patuljke. Nisu li to preslabi suparnici, Ante?!

Ante Čačić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
04.04.2016.
u 09:51

Pogledajte kako su se za velika natjecanja pripremali prethodnici, uzimajući u obzir prijateljske utakmice u godini SP-a odnosno Eura

Nakon što je HNS objavio da će posljednja provjera hrvatske reprezentacije uoči Eura biti San Marino, to znači da je Ante Čačić ipak izabrao najslabije pripremne suparnike od svih izbornika! Pogledajte kako su se za velika natjecanja pripremali prethodnici, uzimajući u obzir prijateljske utakmice u godini SP-a odnosno Eura, a listu donosi Goal.

Euro 1996. | Miroslav Blažević | Hrvatska - Poljska 2:1, Hrvatska - Južna Koreja 3:0, Hrvatska - Izrael 2:0, Hrvatska - Mađarska 4:1, Engleska - Hrvatska 0:0 (na slici David Platt između Mrmića i Jerkana), R. Irska - Hrvatska 2:2 | Na EP-u prošli skupinu i izgubili u četvrtfinalu

SP 1998. | Miroslav Blažević | Hrvatska - Poljska 4:1, Hrvatska - Slovačka 1:2, Hrvatska - Iran 2:0, Hrvatska - Australija 7:0 | Na SP-u Hrvatska je završila treća i osvojila broncu

SP 2002. | Mirko Jozić | Hrvatska - Bugarska 0:0, Hrvatska - Slovenija 0:0, Hrvatska - BiH 2:0, Mađarska - Hrvatska 0:2 | Na SP-u ispali u skupini

>> Kako se Hrvatska spremala za ostala velika natjecanja, pogledajte ovdje

>> Čačić objasnio samo jednu izmjenu te zašto ne odustaje od sustava 3-5-2!

Komentara 13

Avatar mladen valentić
mladen valentić
12:16 04.04.2016.

Kad se izaberu teški protivnici ne valja, kad se izaberu lagani suparnici ne valja. Protiv lakših protivnika možeš bolje nego na treningu uigrati razne kombinacije bez opasnosti da se osramotiš, a i ne otkrivaš potencijalnim protivnicima ni svoje slabe a ni jake strane, i drugo igrači će se manje istrošiti da igrau protiv neke jačereprezentacije, a i tu bi naši protivnici lakše snimili našu ahilovu petu odnosno slabosti.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:21 04.04.2016.

Bolje ove slabije ala San Marino da se na njima uigravamo samo ako su troškovi u pitanju onda je na prvom mjestu slovenija em najbliža em u rangu San Marina.

PO
potrebi
14:48 04.04.2016.

Danas je pljuvanje po Hns-u zbog odabira suparnika prijateljskih utakmica pred Euro. U drugom sličnom članku pljuje Dasović, a ovdje se najvjerojatnije Flak krije pod pseudonimom večernji. Bitno je da se pljuje. Od kada se jugoslavija raspala obojca nemaju zaa koga navijat, a Hrvatska sve pobijeđuje. Pa jadnici su i za Maltu navijali. Hns mora drugi puta jače protivnike odabrati da i oni imaju koga bodriti. Ili barem njih pitati koga da Hrvatska uzme za protivnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije