Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Ante Čačić je optimist: Najvažnije da smo ostali živi, na Maksimiru smo favoriti

Bodo: Prva utakmica doigravanja UEFA Lige prvaka, FK Bodo/Glimt - GNK Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
16.08.2022.
u 23:21

- Dobro ćemo analizirati ovu utakmicu. Bode je na gostovanju skromniji, na ovoj podlozi su vješti. Najvažnije da smo "ostali živi".

Dinamo je u prvoj utakmici play-offa za Ligu prvaka poražen na gostovanju kod norveškog Bodo/Glimta s 1:0. Utakmicu je prokomentirao trener Dinama Ante Čačić.

- Ne volimo gubiti, ali ovo je prvo poluvrijeme. Ovo je aktivan rezultat. Favoriti smo na domaćem terenu i nadam se da ćemo biti uspješni - rekao je Čačić i dodao:

- Moram pohvaliti domaćine, a mi smo imali dobrih perioda u igri. Šteta što nismo postigli pogodak, a primili smo gol kada smo ih umirili. To je bio mali šok. U nastavku smo se uspjeli ustabiliti i to nam daje nadu da možemo biti puno bolji.

Bodo/Glimt igra puno bolje kod kuće nego na gostovanjima.

- Dobro ćemo analizirati ovu utakmicu. Bode je na gostovanju skromniji, na ovoj podlozi su vješti. Najvažnije da smo "ostali živi". Hendikep je treći žuti karton Mišića koji nam je bitan, ali naći ćemo rješenje. Napravit ćemo sve da budemo pravi.

Dinamu slijedi utakmica s Osijekom, je li razmišljao o odgodi?

- Ne, imamo utakmicu u subotu. Nakon toga imamo dovoljno vremena do srijede da se oporavimo.

Ključne riječi

Komentara 17

FR
freeshooter
23:24 16.08.2022.

I ja tako mislim, nije ovo neki bad...iako treba što prije zaboraviti, do ponoći svakako...i klizališe od terena, i ispuhani dinamo bez dovoljno energije i svoje igre, i svakako Ljubičića na beku...jer ovo u Zagrebu prolazimo sa tri razlike, i to glat, nisu oni nama dorasli doma...ajmooo dečki to treba dobiti, LP je naša...ale ale dinamo ale...

JF
jfk
08:25 17.08.2022.

Ja ne razumijem kako su se svi igrači Dinama barem jednom poskliznuli na terenu jučer. Nitko nije mogao naglo smjer promjeniti. Sreća da nisu više izgubili, zapravo sreća da Bode nije kvalitetniji jer bi ih uništili. Nemaju kopačke za ovakvu podlogu?

PR
prahrvat
07:00 17.08.2022.

Ove rečenice pokazuju da je Dinamo došao sa strahom (ostali smo živi). Već prvo pol. neki su zadržavali igru da vrijeme prolazi. To je potpisana kapitulacija čim si istrčao. Pa kako ćeš onda dovesti klub npr. Bayernu?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije