Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVLJEN OD OZLJEDE

Ante Budimir opet trenira!

Ante Budimir
Reuters/Pixsell
25.10.2021.
u 19:56

"Budimir je u ponedjeljak odradio trening s grupom", priopćila je kratko Osasuna

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir u ponedjeljak je normalno trenirao sa svojom Osasunom nakon što gotovo dva mjeseca nije igrao zbog ozljede aduktora, izvijestio je klub iz Pamplone.

Osasuna u srijedu u 21.30 sati igra prvenstvenu utakmicu kod Real Madrida pa bi stasiti hrvatski napadač mogao dobiti minute na Santiago Bernabéu.

"Budimir je u ponedjeljak odradio trening s grupom", priopćila je kratko Osasuna.

Hrvatski igrač je dosad trenirao individualno oporavljajući se od ozljede. "Crveni" će vježbati u utorak na treningu zatvorenom za medije na kojem bi trebala biti jasnija situacija s igračem koji je posljednji put igrao 23. kolovoza u remiju 0-0 sa Celtom Vigo. Tada je dobio zadnjih 16 minuta.

Osasuna se nalazi na šestom mjestu u španjolskom prvenstvu s dva boda zaostatka za drugoplasiranim Real Madridom.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić objavio je u ponedjeljak popis igrača za utakmice s Maltom i Rusijom koje se igraju 11. i 14. studenog a na koji nije uvrstio Budimira.

Ante Budimir je lani bio najbolji strijelac Osasune zabivši 12 golova u 34 utakmice. Glavom je zabio sedam golova čime je bio najbolji strijelac Primere u toj kategoriji. Osasuna, kod koje je igrao na posudbi, otkupila je zatim njegov ugovor za osam milijuna eura od Mallorce što je prema pisanju lokalnih novina Noticias de Navarra najskuplje pojačanje u povijesti Osasune.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije