Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠAO S KLUPE

Ante Budimir nije uspio pomoći Osasuni, morala se zadovoljiti bodom

La Liga Santander - FC Barcelona v Osasuna
ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.04.2021.
u 20:37

Osasuna i Getafe su tako ostali na 13. i 14. mjestu ljestvice, s 31, odnosno 30 bodova, na sigurnoj udaljenosti od zone ispadanja.

U posljednjem subotnjem dvoboju 29. kola španjolskog prvenstva nogometaši Osasune i Getafea odigrali su utakmicu bez pogodaka u Pamploni.

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir igrao je od 62. minute za domaću momčad, a u 90. minuti je uputio odličan udarac koji je gostujući vratar Soria uspio obraniti i tako sačuvati bod svojoj momčadi.

Osasuna i Getafe su tako ostali na 13. i 14. mjestu ljestvice, s 31, odnosno 30 bodova, na sigurnoj udaljenosti od zone ispadanja.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije