Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENA MOGUĆNOST
Povratak na članak

ANKETA Treba li Sosa dobiti drugu priliku i poziv u hrvatsku reprezentaciju?

Kad bi se ispričao, kad bi nastavio s dobrom formom i ako bi isprika bila prihvaćena...

Komentari 37

Avatar GeniKameni
GeniKameni
14:42 11.05.2021.

Poziv Sosi sigurno ne bi dobro sjeo kod velikog broja navijaca. Negdje sam procitao da je na drustvenim mrezama izbrisao sve svoje fotografije na kojima je u hrvatskom dresu... To je kraj. Nikakve isprike tu vise ne pomazu. Momak nije imao strpljenja, znao je da preuzima rizik i ocito je da mu se to nije isplatilo. Ovo je u neku ruku slican slucaj Kalinicevom, reprezentativac osim nogometne kvalitete mora imati i malo karaktera, a Sosa toga nema i zato... ciao Sosa...

VL
KP
Karlovacko pivo
13:41 11.05.2021.

Da bi se mene pitalo nikad vise .Sta ce nam isprika čovjek izbrisao sve slike i srce zalupalo za Njemacku

VL
OC
obican covik
13:05 11.05.2021.

Povratkom u repku Hr. donosi RAZDOR . Kalinic uzorak , umisljenosti , Jedno pokvareno voce u korpi , sto donosi ?

VL
KA
Kakodane
13:53 11.05.2021.

Za svakog ozbiljnog izbornika ovo je završen slučaj. Vjerujem da je Dalić i više od toga. Navijači su rekli svoje.

VL
BE
Berlioz
13:55 11.05.2021.

Nema mjesta za njega. Osim kvalitete, za igranje za reprezentaciju se traži i srce a Sosa je brisanjem svih slika u hrvatskom dresu jasno pokazao što misli o hrvatskom dresu. Nakon ovoga bi samo unosio nemir u svlačionicu i donosio više štete od koristi. Koliki su igrači igrali ozlijeđeni za reprezentaciju, riskirali karijere, davali sve od sebe a sad bi ovaj razmaženi mladić igrao za reprezentaciju isključivo da si preko nje podigne vrijednost i da dobije mogućnost igranja za bolje klubove, dakle zbog profita i sebičnosti. On je izvrstan igrač ali nema ono što treba da se predstavlja svoju državu. Imamo igrače koji će igrati na toj poziciji, on se zauvijek opredijelio da bude turist u Hrvatskoj

VL
OS
osijek68
14:48 11.05.2021.

Apsolutno ne. Igrac koji je javno rekao da "igra za sebe" i donosi poslovne odluke u vezi reprezentacije nema vise mjesta u Hr. Naravno da je sve vise takvih u suvremenom nogometu, ali bar sute. Sosa je obicni placenik ii urusio bi kult reprezentacije. Ovo nije bila greska da bi se moglo oprostiti. Ovo je karakter i nacin razmisljanja. Sto se Dalica i HNSa tice, ocito se radi o obicnim amaterima. Dalic ima par utakmica godisnje i zato prima milijun eura, a nije u stanju uspostaviti dobru i otvorenu komunikaciju s (potencijalnim) reprezentativcima. Olic prenosi neke informacije?! Smijesno! Sta taj covjek uopce radi u ostatku godine? Englezi su u A vrstu pozvali 17 god. Billinghama, mozda i jer igra u Njemackoj, a nama je Sosa s 23 mlad za isprobati iako su nam bekovi rak rana. Umjesto da se ti mladi igraci prate, da im se pomaze, da je netko neprstano na otvorenoj liniji s njima, kod nas se sve radi amaterski. Kad igraci naprave dobar tranfer onda nasi shvate da se radi o odlicnom igracu. Sto se Nijemaca tice ispali su teski papci i amateri. Nanijeli su ogromnu stetu karijeri ovoga momka i volio bih da vise nikada nista ne osvoje.

VL
CO
cokta
16:06 11.05.2021.

Ovaj je sposoban srušiti kult reprezentacije koji je gradjen godinama, u jednom ciklusu... Karakter je isti faktor kao i kvaliteta Jeli bi se odazivao na prijateljske utakmice? Kako bi reagirao kao rezerva?

VL
CI
ciganin
17:26 11.05.2021.

odigrao je on svoje ....

VL
DU
Deleted user
12:58 11.05.2021.

Gvardiol je bolji na to j poziciji ali ako se Sosa vrati onda bi Gvardiol trebao biti stoper jer tu bi bilo bolje za nas jer onda imamo barem jednog stabilnog stopera a ne dva kiksasa. A umjesto Sose moze i Bradaric igrati na ljevom beku.

VL
CI
ciganin
17:28 11.05.2021.

pa nemože švabo igrati za Hrvatsku

VL
TA
tantor
13:51 11.05.2021.

A što će nam on? Takvih u hr nogometu ima sigurno desetak, iste i slične kvalitete, koji bi bili sretni da mogu i prići reprezentaciji. Da ne govorimo o odanosti, domoljublju, karakteru. Ovaj lik je samo htio zaraditi na promociji kroz reprezentaciju, sada je popušio i neka mu je tako. A i ne treba nam kamen spoticanja u svlačionici.

VL
PO
POBROZDS
17:41 11.05.2021.

on misli da je neki "star" on je "shet"

VL
VI
VinkoS
13:26 11.05.2021.

B.Barisic je prvi livi bek.Ako bi tu sosu izbornik i uzeja za reprezentaciju bija bi tek treci izbor iza Bradarica !

VL
GA
GandalfovBrat
13:58 11.05.2021.

Mislim da ga dalić neće zvati jer bi ispao totalni papaka i to bi dovelo do razdora u ekipi i navijačima. Samo se nadam da kad dalić ode da ga njegov nasljednik ne pozove

VL
Avatar nalimp
nalimp
13:43 11.05.2021.

Kako drugu priliku,kad nije dobio ni prvu, bio je na Dalićevom jako,jako širokom popisu.

VL
Avatar acivij
acivij
04:45 13.05.2021.

Čini mi se da si je Sosa zabio nekoliko autogolova! Uzeo je njemačko državljanstvo i odrekao se Hrvatske - ne samo reprezentacije, nego se brisanjem fotografija i svojim ponašanjem odrekao svoje prošlosti i svega što je prošao u Hrvatskoj. Lako bi se moglo dogoditi da će ipak Nijemci odigrati važnu ulogu u pitanju hoće li Borna Sosa ikada biti u mogućnosti zaigrati za Hrvatsku. Nijemci će ga vjerojatno staviti pred izbor - njemačko ili hrvatsko državljanstvo! Nijemci dvojna državljanstva trpe samo ako je to državni interes, a taj je kod Sose otpao. Državljanstvo mu Nijemci ne mogu oduzeti jer ga je legalno stekao, ali ga mogu natjerati da izabere koje će zadržati. To će se vjerojatno i dogoditi. Prilično sam siguran da će, bude li morao birati, zadržati njemačko državljanstvo, jer mu ono omogućuje igranje u Engleskoj, bez da je reprezentativac.

VL
Avatar Oneill
Oneill
14:21 11.05.2021.

Uvjek

VL
Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:58 11.05.2021.

Mlad je. Priliku mu treba dati. Nikad ne znaš kad će zatrebati. (Rima štima iako namjere nema)

VL
RE
RedTree
13:43 11.05.2021.

Prvo bi se trebao dobro ispričati, drugo po čemu je on bolji od Barišića i Bradarića, treće da ga se gurne ispred drugih igrača kakva bi reakcija kod njih bila!?, razmišljali bi mi radili sve pošteno i samo za Hrvatsku, a ovaj izvodio manevre s drugom reprezentacijom.

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
13:40 11.05.2021.

treba dobiti priliku, naravno da treba. nepotrebno pitanje. mi smo 95% katolici i prihvaćamo izgubljene ovce s još većom radošću

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.