Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debitant Grbić, iskusni Livi ili Simon Sluga?

ANKETA Tko treba braniti u ključnoj utakmici vatrenih na putu za Katar?

Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči kvalifikacijskog susreta s Maltom
Luka Stanzl/PIXSELL
10.11.2021.
u 20:51

- Prvi vratar? Livaković nije izgubio poziciju i naše povjerenje, ali gledamo formu, kao i stanje svakog od igrača. Igrat će oni koji su u ovom trenutku najspremniji

Hrvatska u četvrtak gostuje na Malti (od 20:45 sati) te traži pobjedu nakon čega bi se odluka o pobjedniku skupine H dogodila u dvoboju protiv Rusije na Poljudu (14. studenoga, 15 sati). Trenutačno Rusija ima dva boda više od Hrvatske.

Izbornik je na Maltu poveo 27 igrača, zlu ne trebalo, a svi su odradili posljednji trening prije utakmice bez poteškoća, no izbornik još nije odlučio kojih će 11 nastupati. Čak nije odlučio niti tko će stati među vratnice. Loša Livakovićeva forma u posljednje vrijeme nije promaknula nikome pa niti izborniku Daliću, a uz Dinamovog čuvara mreže, livanjski je stručnjak pozvao i Simona Slugu (Luton Town) i Ivu Grbića (Lille).

- Prvi vratar? Livaković nije izgubio poziciju i naše povjerenje, ali gledamo formu, kao i stanje svakog od igrača. Igrat će oni koji su u ovom trenutku najspremniji. To je za nas najbitnije - kratko je prokomentirao izornik za medije, što daje naslutiti da Livakovićeva pozicija ipak nije tako sigurna. 

Treba li Ivo Grbić debitirati u ovako bitnim utakmicama za vatrene, hoće li Dalić povjerenje dati Simonu Slugi ili će ipak iskusni Livaković braniti protiv Malte ostaje vidjeti, a vaše mišljenje možete iskazati u anketi.

Uoči utakmice protiv Malte najviše se pričalo o bolesti Luke Modrića koji je došao na okupljanje, u utorak je čak i trenirao te je o njemu izbornik rekao.

„Odradio je trening i sve je bilo u redu. Naravno da je viroza na njemu ostavila nešto traga. No, ne sumnjam da će Luka biti dobro i ako sve bude kako treba on će početi utakmicu protiv Malte."

Komentara 15

NO
Noštromo
21:20 10.11.2021.

Bilo koji golman da brani naši trebaju dobit Maltu sa dva gola razlike

Avatar joshan
joshan
21:11 10.11.2021.

ajmoooo vatreni💖✌

NI
NikoCro
21:50 10.11.2021.

Pa Livakovic nije u formi i sto god ide u nasih 5 metara obicno je gol, slaba procjena i isti jei u Dinamu i u Repki, samo mase rukama kada dobije gol, pala mu je forma i nitko ga ne odbacuje samo ima drugih u boljoj formi, tako je to, a i ove novine, novinari pa ljudi moji to je Malta nije Francuska, treba ih natrpati sa drugom ekipom a ne uzdizati ih u nebesa, Boze moj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije