Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon derbija

ANKETA Tko je zaslužio mjesto prvog napadača Hrvatske? Livaja je pokazao više od Petkovića

Split: Susret 14. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Dinama
Matko Begovic/PIXSELL
22.10.2022.
u 13:01

23. studenog igramo protiv Maroka na svjetskom prvenstvu, izbornik Dalić će morati odlučiti tko će biti prvi napadač vatrenih, u konkurenciji je naravno i Andrej Kramarić.

Hajduk i Dinamo odigrali su neriješeno u derbiju na Poljudu, završilo je 1:1 iako je još pogodak svakako moglo biti. 

Pod posebnim fokusom bili su prve 'devetke' obje momčadi, Marko Livaja i Bruno Petković, dojam je da je ofenzivac bijelih pokazao više u najvećem derbiju hrvatskog nogometa. 

Marko Livaja - uvjerljivo najveća ofenzivna prijetnja Hajduka opravdala je tu ulogu i danas, ne samo da je zabio pogodak, nego je kontinuirano bio najopasniji i najkreativniji pojedinac na terenu.

21.10.2022., stadion Poljud, Split - SuperSport HNL, 14. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Marko Livaja, Robert Ljubicic. Photo: Matko Begovic/PIXSELL
Foto: Matko Begovic/PIXSELL

Bruno Petković - našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme u kaznenom prostoru kad ga je Awaziem srušio te pospremio kazneni udarac u mrežu, osim toga od njega nismo vidjeli puno toga.

21.10.2022., stadion Poljud, Split - SuperSport HNL, 14. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Bruno Petkovic. Photo: Matko Begovic/PIXSELL
Foto: Matko Begovic/PIXSELL

Zanimljivo, Petković je bolje prošao na popularnoj stranici Sofa Score jer je zaradio ocjenu 7.6, dok je Livaja nešto slabije ocijenjen (6.8). 

Ovo je ujedno i duel dvije potencijalne startne devetke hrvatske nogometne reprezentacije u Kataru. 


Standings provided by Sofascore

 

>> Snimka za naježiti se: Brutalna koreografija Torcide, cijeli Poljud pjeva 'Dalmacijoooo'

Komentara 9

ES
estuar
23:24 22.10.2022.

Livada je jučer upucao loptu s dva metra u mrežu. I to sam samcat. Što je tu vrhunski napravio?

DU
Deleted user
13:09 22.10.2022.

Mislim kako niti jedan od te dvojice neće biti prvi Dalićev izbor.

KA
kažemja
21:32 22.10.2022.

Livaja igra samo HNL i zabija ekipama poput Varaždina , Slavena ili Šibenika.Dok Petko igra svake godine ili Euro ligu ili Ligu prvaka koja je za tri klase jača od HNL.U tom svjetlu treba gledati koliko tko ima iskustva u jakim utakmicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije