Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesportski potez

ANKETA Tako mlad, a već simulira: Halilovićeva gluma za Hollywood

Alen Halilović (1)
Marko Lukunić/Pixsell
26.11.2012.
u 11:26

Sudac Trampus nasjeo je na njegov trik, a slobodan udarac Alispahić je puknuo preko gola

Alen Halilović u posljednje je vrijeme privukao pozornost zbog svog velikog talenta i igara koje pruža. Mnogi mu predviđaju veliku karijeru, stalno ga se spominje u kontekstu velikih klubova poput madridskog Reala i dvaju Manchestera, ali jučer je na utakmici protiv Zagreba učinio nesportski potez. Dinamo je gubio od Zagreba 1:0, a 16-godišnji igrač odglumio je udarac Zagrebova igrača kako bi izborio slobodan udarac za svoju momčad u opasnoj zoni. Sudac Trampus nasjeo je na njegov trik, a slobodan udarac Alispahić je puknuo preko gola.

U svakom slučaju, prilično nesportski potez tako mladog igrača.

>>>Cityjeva delegacija dolazi u Zagreb sa 6 milijuna funti za Halilovića!

Komentara 22

SI
sime
08:33 29.11.2012.

Ne podržavam nikakav oblik nesportskog ponašanja, ali ovo ne ulazi u domenu takvoga.Na terenu postoji sudac koji je bolji ili gori,isto tako i igrač.Ako je u 16-toj godini tako mudar da iznudi faul u zoni šuta svaka čast, jer znači da razmišlja za dobrobit svoje ekipe i ima sportsku drskost,svjest i traži način da njegova ekipa pobjedi.Ako ste ikad barem gledali nogomet kažete;padni bit će penal a iz toga ne bude ništa,kakve koristi,svaka čast mali samo razmišljaj.

MI
mihan
11:49 26.11.2012.

mogla bi ga udariti prijevremena slava..a to nije za njega dobro...najbolje je biti na travnjaku,prizemljen.

VO
vojvo
11:50 27.11.2012.

Android ovaj malo se samo koristi s nećim što rade i drugi veliki igrači ako ne znaš da bi opstao među grubijanima moraš se tako i ponašati očito ti nisi nikada igrao nogomet , da je to nesportski to je istina ali zato postoji sudija koji mora to vidjeti i sankcionirati tako da ja ne vidim nikakvu grešku maloga . inače nabolji primjer glumca u hnl ti je bio kalinić pa ga nitko zbog toga nije krivio jer igračima hajduka su takve stvari dozvoljene i niti jedan novinar to nije htio javno izreči

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije