Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITAMO VAS

ANKETA Slijedi nam dramatična bitka za prvaka Hrvatske. Tko će osvojiti titulu u HNL-u?

PIXSELL
25.02.2024.
u 18:51

Tri kluba će se vrlo vjerojatno do samog kraja potpuno ravnopravno boriti za titulu prvaka, očekuje nas vrlo napeta završnica.

Porazom od Dinama u derbiju, Rijeka je ostala vodeća na ljestvici s 50 bodova, drugoplasirani Hajduk ima 49 bodova, a trećeplasirani Dinamo je s utakmicom manje sad je na 47 bodova i tako se potpuno vratio u borbu za obranu naslova. Nakon poduljeg turbulentnog perioda, Sergej Jakirović i igrači Dinama su konačno u pozitivnom momentumu.

GALERIJA Dinamo pobijedio Rijeku u derbiju HNL-a

1/15

Ovom pobjedom se nastavio Dinamov velik niz neporaženosti protiv Rijeke, bila je ovo već 13. uzastopna ligaška međusobna utakmica u kojoj Rijeka nije slavila.

Što se tiče rasporeda, do kraja prvenstvene sezone tri pretendenta za naslov još će jednom igrati svaki sa svakim, a od nominalno zahtjevnijih utakmica prije posljednjeg kruga utakmica Dinamo i Rijeka u iduća dva tjedna još imaju i ispite protiv Osijeka, Dinamo idućeg tjedna u gostima, a Rijeka za dva tjedna na svojem terenu. Jedno je sigurno, bitka za naslov prvaka Hrvatske je uzbudljivija no ikad.

VEZANI ČLANCI:

U anketi nam možete dati svoje mišljenje, tko će biti prvak Hrvatske ove sezone?

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
19:48 25.02.2024.

Najvjerovatnije Dinamo ako ne zabrlja jako ( čemu su ovu sezonu skloni) . U toj varijanti uskače Rijeka . Hajduk nema šanse jer nemaju gard prvaka ( na žalost navijača) . Molim Hajdukovce daxse ne ljute na komentar jer jee to moj osobni stav bez namjere da nekog omalovažavam .

ID
Ivo_didin
00:51 27.02.2024.

Ričarde, jedino se Hajduku produžuje 11 minuta ... a ni to ne pomaže .... Viceprvak svijeta u dosuđenim penalima bi trebao biti malo tiši kada je riječ o penalima!

FA
fakatjefakat
16:53 28.02.2024.

Hajduk će biti prvak, jer je tako odlučeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije