Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak legende

ANKETA Može li Ćiro vratiti sjaj i publiku u hrvatski nogomet?

Ćiro Blažević (1)
Igor Kralj/Pixsell
10.11.2012.
u 10:37

- Dobra je stvar što se on vratio u nogomet, jedino on može razdrmati atmosferu, popraviti stanje u hrvatskom nogometu

Već dugo u HNL-u nije vladala euforija kao što je to bilo jučer, a razlog tome bio je jedan čovjek - Miroslav Ćiro Blažević. Njegov povratak u hrvatski nogomet bio je glavna vijest, a svakako je bilo pozitivno što se zbog njega na stadion vratila i publika. Već dugo se u Kranjčevićevoj nisu vidjele takve gužve na blagajnama, pet tisuća ljudi nakrcalo se na tribinama kako bi ponovno vidjelo trenera svih trenera u akciji.

- Dobra je stvar što se on vratio u nogomet, jedino on može razdrmati atmosferu, popraviti stanje u hrvatskom nogometu. Zagreb je u jako lošem nizu, ali vidi se da je Ćiro sve okrenuo naglavačke - rekao je nakon utakmice trener Hajduka Mišo Krstičević.

Torcida mu je skandirala 'Ćiro, pederu', a on im je odgovorio u svom stilu - mahnuo prema njima i dobro se nasmijao, a nakon toga zaradio ovacije zapadne tribine.

Voljeli ga ili ne, ne možete negirati njegovu karizmatičnost. Ovakvu euforiju može izazvati samo on i nitko više...

>>>Hajduk pobijedio Zagreb, Ćiro vratio publiku u Kranjčevićevu

Ključne riječi

Komentara 3

BZ
Branko Zajec
10:50 10.11.2012.

Ćiro je nekada bio dobar motivator.Međutim vrijeme čini svoje.Ćiro je u nogometu rekao svoje.Došlo je vrijeme za mlađe. Sada je najbitnije,da tu činjenicu shvati i Ćiro, da se dostojanstveno povuče,prije neugodnosti koje će sve češće doživljavati.Treba prestati ogovarati ljude iz nogometa, jer do jučer je surađivao sa njima.Izgleda da je to zaboravio.

PA
Paket
10:55 10.11.2012.

Ma Ćiro je car i uvjeren sam da će svima dokazati da je još uvijek i dobar trener

SE
sestrićna
12:06 10.11.2012.

ćiro je šarmantan lik koji imam energiju biti faca u medijima..ali njegovo trenersko umjeće je čisti prosjek..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije