Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri boda idu u Split

Hajduk pobijedio Zagreb, Ćiro vratio publiku u Kranjčevićevu

Zagreb vs Hajduk (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
09.11.2012.
u 17:17

U Kranjčevićevoj se okupilo pet tisuća gledatelja, red na blagajnama bio je dug stotinjak metara, a Hajduk je pobijedio 1:0

Rijetki se navijači u Kranjčevićevoj ulici mogu sjetiti da je takvo zanimanje vladalo za neku utakmicu, kao što je to bilo danas zbog dolaska Hajduka. Više od pola sata prije susreta redovi za zapadnu tribinu bili su dugi gotovo stotinjak metara. Na tribinama Kranjčevićeve bilo je oko pet tisuća navijača. Naravno, najveći magnet za navijače i medije bio je Ćiro Blažević.

Trener svih trenera pojavio se u svom elegantnom stilu u svojoj prvoj utakmici na Zagrebovoj klupi, u akciji spašavanja kluba iz Kranjčevićeve. Neizostavan elegantni stil s bijelim šalom podsjetio je mnoge na davna vremena kada je Ćiro uživao status božanstva. I danas se također osjetilo koliko je Ćirina karizma jaka. Nije se skandiralo igračima na travnjaku jer je veći dio utakmice bio negledljiv. U 25. minuti cijela tribina s Hajdukovim navijačima, njih oko 1500, skandirala je: "Ćiro pederu". A trener svih trenera u svom je stilu s obje podignute ruke pozdravio Torcidu i, naravno, izazvao oduševljenje čitavog stadiona.

Splićani su bolje otvorili susret. U čistoj prigodi našao se Anton Maglica, sam je izišao pred domaćeg vratara Dominika Livakovića, no Hajdukov napadač nespretno je i sporo reagirao i propustio poentirati. Od prigoda iz prvog dijela vrijedi izdvojiti Abdurahimijev pokušaj u 24. minuti kada je ušao iz drugog plana, po desnoj strani, ali je iz otvorenog šuta s vrha šesnaesterca šutirao u dobro postavljenog Blaževića. Pokušao je i Mladen Pelaić nakon solo prodora, no njegov odmjereni udarac s dvadesetak metara, uz malo poteškoća, ukrotio je Blažević.

Druga ozbiljnija situacija za Hajduk bila je u 34. minuti kada je Ivan Vuković iz slobodnog udarca šutirao preko zida s dvadesetak metara. Njegov udarac Livaković je teškom mukom izbacio u korner. I drugi dio bolje su otvorili Splićani. Oštrim udarcem s oko 25 metara zaprijetio je Josip Radošević, čiji je udarac Livaković teškom mukom obranio. Hajduk je poveo u 50. minuti kada je Anton Maglica proigrao Franka Andrijaševića koji je ušao po desnoj strani i elegantno prebacio Livakovića. Veći dio drugog poluvremena Hajduk je opet bio bolja momčad, no bez prave završnice. S druge strane Splićani su stiskali Zagrebovu zadnju liniju, no također im je u presudnim trenucima nedostajalo koncentracije za pravu završnu loptu. Teško da je većina gledatelja mogla biti zadovoljna prikazanim nogometom u Kranjčevićevoj ulici. Obje momčadi puno su griješile, a Hajduk je ipak bio bolja momčad baš za taj jedan pogodak.

>>>Krstičević: Jedino Ćiro može popraviti stanje u našem nogometu

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
18:35 09.11.2012.

Ciru u drustvu neke zene jos nisam vidio izuzev neke novinarke koja mu uvijek postavlja ista pitanja:Majstore cula san da ste p..r jel to istina? Ciro u Zagrebu samo 1 Mjesec.

DU
Deleted user
19:07 09.11.2012.

Papak jadre je sigurno nosio sunćane naoćale.

FR
franc
18:09 09.11.2012.

Gospon Ćiro, "trener svih trenera" spasil bu Zagreb! Hahahahahahahahhahahahahahahahahahahah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije