Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITAMO VAS

ANKETA Je li sudac Pajač pogriješio jer nije ponovio penal Brune Petkovića?

Foto: MaxSport screenshot
1/11
22.07.2023.
u 12:14

Nogometaši Hajduka slavili su protiv Dinama u derbi susretu 1. kola novog izdanja HNL-a

Splitski Hajduk je u prvom kolu nove sezone SuperSport HNL-a s 2:1 preokretom pobijedio Dinamo u Maksimiru i tako šokirao branitelje naslova. Dinamo je u imao sve u svojim rukama, 1:0 i jedanaesterac, ali je udarac s bijele točke jako loše izveo Bruno Petković, Lučić je lakoćom obranio njegov udarac.

Međutin, snimka izvođenja je pokazala da je prije Petkovićevog izvođenja penala u kazneni prostor ušlo nekoliko igrača Hajduka i Dinama. Najviše se ovdje istaknuo Hajdukov stoper Ferro koji je ušao u kazneni prostor gotovo pola metra, ali glavni sudac Pajač i VAR soba nisu se oglasili. 

VEZANI ČLANCI:

Ako se gleda prema pravilima nogometne igre, jedanaesterac se trebao ponoviti, ali Pajač to nije napravio i igra se nastavila dalje. 

Je li sudac Pajač trebao ponoviti penal Brune Petkovića?

Komentara 18

PN
premda_nije
12:35 22.07.2023.

S ovakvim trenerom zasluženo smo izgubili. Imam samo za vas pitanje gdje je to na ovoj fotografiji neki igrač Dinama u šesnaestercu?!

KO
Kobilak1
14:14 22.07.2023.

E da je obrnuta situacija baš me zanima bi li ovo stalo samo na anketi ili bi opet bilo po starom, ukralo… i sl?

KR
kremenko
13:23 22.07.2023.

Trebao je pucati dok ne pogodi pa taman do ujutro .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije