Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP NACIJA

Angola i Alžir u četvrtfinalu

Alžir
Reuters
18.01.2010.
u 19:48

Remijem bez pogodaka (0:0) Angola i Alžir izborili su četvrtfinale Afričkog nogometnog kupa u posljednjem kolu skupine A. U drugoj utakmici Mali je slavio 3:1 protiv Malavija.

Angola, domaćin turnira, remizirala je i drugi puta u trećoj utakmici, što joj je bilo dovoljno da s pet osvojenih bodova osvoji skupinu. To znači i njihov ostanak u Luandi, gdje će se odigrati četvrtfinale natjecanja.

Pobjedom protiv Malavija, nogometašima Malija pripalo je u konačnici treće mjesto na ljestvici. Četiri osvojena boda učinak je jednak onome koji je sakupila reprezentacija Alžira koji zbog pobjede 1:0 u međusobnom ogledu idu dalje.

Pogotke za Mali u posljednjoj utakmici po skupini postigli su Frederic Kanoute i Seydou Keita već na otvaranju utakmice, odnosno u prvoj i trećoj minuti. U 58. je smanjio Russell Mwafulirwa, da bi konačan rezultat postavio Mamadou Bagayoko pet minuta prije kraja ogleda.

Malavi je posljednjeplasirana momčad skupine s tri osvojena boda.

Afrički kup nacija, skupina A, 3. kolo:

Angola - Alžir 0:0

Mali - Malavi 3:1 ( Kanoute 1, Keita 3, Bagayoko 85 / Mwafulirwa 58)

Redoslijed: 1. Angola 5, 2. Alžir 4, 3. Mali 4, 4. Malavi 3

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:06 18.01.2010.

Alžir je inače solidna ekipa koja na World Cupu igra sa Slovenijom i tamo nikako ne može izgubiti od 10 ekipe ljestvice FIFA slavne Hrvatske..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije