Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Andrijašević na posudbu u Dugopolje, odbijena ponuda za Subašića

Danijel Subašić
Goran Ferbezar
18.08.2011.
u 19:02

Novi francuski prvoligaš Evian, koji je nakon dva kola osvojio četiri boda, Hajduku je poslao ponudu za Danijela Subašića, ali u Poljudu su samo odmahnuli rukom

Evian je nudio 600 tisuća eura plus postotak od nekog budućeg transfera, a Hajduk je tražio milijun eura.

Odšteta između Hajduka i Subašića dijeli se u omjeru 60:40, pa bi bijeli, da su pristali na ponudu, od prodaje Subašića dobili tek 360 tisuća eura što je premalo za vratara reprezentativnog kalibra. Francuzi su zainteresirani i za Marija Maloču, pogledat će ga u dvoboju protiv Zagreba i onda odlučiti hoće li krenuti u realizaciju transfera ili ne.

A iz Hajduka na posudbu u drugoligaš Dugopolje odlazi mladi reprezentativac Franko Andrijašević. Želi igrati, razgovarao je o tome s Balakovim, kod kojeg nije u prvom planu i koji mu nije mogao obećati više od poneke prigode. Pa su se Hajduk i Dugopolje brzo dogovorili i Andrijašević će ostatak sezone odigrati pod paskom Ante Miše. (om)

Francuzi su zainteresirani i za Marija Maloču kojeg će pratiti u nedjeljnom dvoboju protiv Zagreba.

Komentara 10

OB
-obrisani-
19:27 18.08.2011.

>:-)) A,sto su oni iz Hajduka mislili ... da ce dobit za Subu onoliko koliko je Schalke dobio za Manuela Neuer... Daleko je Suba od Neuer,a nije ni on neka klasa...

HM
hm12345
19:42 18.08.2011.

Hajduk bi prihvatio milijun eura za svog prvog golmana? Od čega bi dobili 600000 eura? Na stranu kakav je on vratar, ali dokle god im igrači budu išli za takve novce, koji im nisu dovoljni ni za dva mjeseca funkcioniranja, dotle će biti u stanju u kakvom jest.

OB
-obrisani-
20:32 18.08.2011.

Subasic je dobar vratar......... Kelava #1 Subasic #2 Pletikosic #3( ipak ima veliko iskustvo) Vrijeme je za smjenu generacija na toj poziciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije