Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska

Andrej Kramarić: Utakmica s Islandom je ključna

Andrej Kramarić i Mario Mandžukić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
08.11.2016.
u 16:22

Island nam je vjerojatno najteži suparnik u skupini, ta utakmica može odrediti smjer cijelih kvalifikacija. Island je prije svega momčad obrambenoga garda, ono što je pokazao na EP-u bilo je fantastično – rekao je Kramarić

Na okupljanje u hotel “AS” većina reprezentativaca došla je na stražnji ulaz, kako bi izbjegli reći koju riječ za javnost i navijače, no Andrej Kramarić jedan je od onih koji uvijek spremno stanu pred novinare. Došao je nasmiješen, kako i ne bi kad blista u dresu Hoffenheima.

– Island nam je vjerojatno najteži suparnik u skupini, ta utakmica može odrediti smjer cijelih kvalifikacija. Island je prije svega momčad obrambenoga garda, ono što je pokazao na EP-u bilo je fantastično – rekao je Kramarić i dodao: – Ide mi dobro u Hoffenheimu, u dobroj sam formi, nadam se da ću igrati protiv Islanda. No, o tome će odlučiti izbornik.

Mitrović: Rijeka će biti prvak

Izbornik Ante Čačić pred hotel “AS” došao je s jednom lošom viješću.

– Nažalost, zbog rupture mišića otpao je Nikola Kalinić pa nije ni doputovao u Hrvatsku. No, neću zvati novog napadača – rekao je Čačić, a osvrnuo se i na našeg subotnjeg protivnika Island.

– U skupini nema autsajdera i lakih suparnika, a rezultati Islanda idu u prilog tezi da je to jako dobra reprezentacija. Prošli su skupinu na EP-u, potom i Englesku u osmini finala. No, mi imamo odgovor na igru Islanda, tehnički smo puno potkovaniji i kvalitetnim posjedovanjem lopte trebali bismo ga nadjačati. Island igra prepoznatljivo, kompaktno, organiziran je i opasan u prekidima, ali mi imamo puno kvalitetnije igrače.

Pojavile su se informacije da HNS još nije do kraja isplatio premije za EP u Francuskoj.

– Premije za Euro? Mislim da su isplaćene – neodređen je bio izbornik.

Riječani Matej Mitrović i Filip Bradarić ne brinu se o premijama, oni na EP-u nisu ni bili. No, sretni su što su u sastavu za dvije iduće utakmice kockastih.

– Sretan sam što ću moći i trenirati s Modrićem, Rakitićem i ostalima, a još kada bih dobio priliku protiv Sjeverne Irske... – rekao je Bradarić.

Iza Mateja Mitrovića sjajne su igre u utakmicama protiv Kosova i Finske, no ovaj put oporavio se Ćorluka pa će priliku čekati na klupi.

– Prije dvije godine nisam mogao ni zamisliti da ću igrati u reprezentaciji i boriti se za naslov s Rijekom. Mislim da igramo sjajno, pokazujemo da smo bolji od Dinama i favoriti za naslov. Već se osjeća euforija u gradu – rekao je Mitrović.

Nema ulaznica za Sj. Irsku

HNS je jučer objavio da iz sigurnosnih razloga nije sa Sjevernom Irskom dogovorio rezervaciju tribina za hrvatske navijače za utakmicu koja će se u Belfastu igrati 15. studenoga. Razumljivo, HNS strahuje od novih nereda, ali ovako ispada da je žrtva ona normalna većina koja samo želi navijati za svoju voljenu reprezentaciju.

>>Tjednik Max i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku!

Komentara 2

MA
Marsijanac....
18:23 08.11.2016.

HNS strahuje od novih nereda, ali ovako ispada da je žrtva ona normalna većina koja samo želi navijati za svoju voljenu reprezentaciju.>>>>. Gade mi se nasi politicari koji nisu sposobni 'zavrnuti vrat' huliganima.....i to vec godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije