Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI MEDIJI:

Andrej Kramarić na meti Milana

Kramarić
Igor Kralj/PIXSELL
10.10.2014.
u 14:33

Napadač Rijeke bi došao kao zamjena za Giampaola Pazzinija koji će vjerojatno napustiti klub. Osim Milana, Kramarića bi u svoje redove dovela i Genoa.

Andrej Kramarić na meti je Milana. Talijanski mediji pišu da talijanski velikan razmišlja o zimskim pojačanjima, a među njima je i trenutno najbolji strijelac HNL-a.

Napadač Rijeke bi došao kao zamjena za Giampaola Pazzinija koji će vjerojatno napustiti klub. Osim Milana, Kramarića bi u svoje redove dovela i Genoa.

Kramarić u Rijeci igra sjajno nakon što je potjeran iz Dinama. S 13 golova trenutno je prvi strijelac lige, a dobio je i poziv u reprezentaciju. Sve se češće priča o njegovom odlasku u inozemstvo o čemu je nedavno rekao:

- Ne zamaram se time. Moje je samo da se koncentriram na igru. Razmišljam o pogocima, a ne transferima.

>> Kramarić: Neka Kovač odluči gdje ću igrati, meni je svejedno

Komentara 4

Avatar cluesblues
cluesblues
15:39 10.10.2014.

kramaric nije potjeran iz dinama - do kad ce novinari pisat jedne te iste izmisljotine - sam je odlucil otici, vec se i prije njegov stari prijetil da mu se mora ugovorno garantirat nastup u prvih 11 ili ce otici u zvezdu (u to vrijeme je njegov stari prijetil i izborniku mlade repke i zahtjeval da krama mora bit u prvih 11), na kraju ga je dinamo pustil u rijeku - mogli su ga prisilit da ostane ili pokusat nac neki kompromis - ostaje cinjenica da je velika greska dinama sta su ga tak olako pustili i da je velika steta da krama nikad nije postal domaci plavi 9, za tim svi dinamovci itekak zale - drugo je pitanje dal bi u dinamu proigral ko sta je u rijeci, jer u to vrijeme je pruzal dosta lose partije u dinamu, a i u rijeci je pola godine sjedil na klupi i bil zamjena za benka, medjutim sad je u velikoj formi i sigurno je najbolji napadac lige - ali nisu ga potjerali iz dinama, i ovaj novinar koristi svaku priliku da cak i kod ovakve vijesti koja nema veze s dinamom izvali notornu laz i podhebe dinamo…inace krama je zrel za neku jacu ligu gdi ce jos brze napredovat i zelim mu puno srece u daljoj karijeri…

Avatar mlijeko
mlijeko
15:37 10.10.2014.

Samo ne u Italiju..tamo se ne bi naigrao....samo bi stagnirao...

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:38 10.10.2014.

Nemoj u Italiju, idi u Sevilju ili tako nesto ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije