Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NAPADAČ

Kramarić: Mnogi podcjenjuju Češku, ali s njima će biti teže nego protiv Turske

Kramarić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/11
14.06.2016.
u 14:01

– Česi su me pozitivno iznenadili protiv Španjolske. Suigrač Pavel mi je rekao da su mlada i motivirana momčad. Protiv Španjolske su bili disciplinirani i držali su utakmicu u neizvjesnosti do zadnjih minuta

Premda je protiv Turske odigrao tek nekoliko posljednjih minuta, napadač Hoffenheima Andrej Kramarić bio je prepun dojmova nakon debija na Europskom prvenstvu.

– Ugođaj na stadionu je bio sjajan, posebno kada se osjeti pozitivno zajedništvo s navijačima, onda daješ sve od sebe, bacaš se na glavu. Ako budemo svi skupa zajedno do kraja, vjerujemo da možemo puno napraviti – poručio je Kramarić kojem je Euro u Francuskoj prvo veliko natjecanje u "kockastom" dresu.

Posebno je pohvalio atmosferu koja vlada u svlačionici.

– Atmosfera je odlična, postoji povezanost starih i mladih, što se najbolje vidi na terenu. Sretan sam što sam ovdje, bit će ovo velika uspomena u mojem životu. Svi osjećamo da možemo daleko, to se osjeća u zraku, ali nema potrebe stvarati euforiju.

Mladi hrvatski napadač se osvrnuo i na idućeg suparnika u skupini, češku vrstu.

– Česi su me pozitivno iznenadili protiv Španjolske. Suigrač Pavel mi je rekao da su mlada i motivirana momčad. Protiv Španjolske su bili disciplinirani i držali su utakmicu u neizvjesnosti do zadnjih minuta. Očekujem tešku utakmicu, težu nego protiv Turske. Bacat će se na glavu i sigurno neće biti lako – kazao je Kramarić, dodavši: 

– Mnogi podcjenjuju Češku, a ja sam siguran da će nam to biti jednako teška ili čak teža utakmica nego protiv Turske.

Kramarić je prvi dio ove sezone proveo na klupi u engleskom prvaku Leicester Cityju, a u zimskom prijelaznom roku preselio se u Hoffenheim, postigavši u nastavku sezone pet pogodaka. Oduševio je Nijemce koji su otkupili njegov ugovor i "Krama" ostaje u Bundesligi. Osjeća se maksimalno spremnim za nastavak EP-a.

– Spreman sam, na EP-u nema alibija i umora. Daješ sve od sebe za reprezentaciju i domovinu – poručio je na kraju.

Komentara 1

DE
derin
14:46 14.06.2016.

Neki dan je u šesnaesterac bilo desetak ubacaja, niti jedan Mandžukić nije dobio, a on ga drži do zadnje minute, mislim da su Kalinic i kramaric zaslužili ozbiljniju prigodu, naročito Kalinic koji dobro prati igru u šesnaestercu, koji sprema te povratne lopte i koji se dobro gradi dotle mu stignu suigrači iz veze. Manzdi svaka čast, ali ako mu ne ide taj dan, drugi može uletjeti zadnjih 15,20 minuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije