Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletski miting

Andrea Ivančević u Parizu trčala najbolji rezultat sezone

Andrea Ivančević
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
09.02.2017.
u 11:13

Odličan rezultat, i to nam je važan pokazatelj da se forma diže iz utrke u utrku, te da smo dobro radili tijekom zimskog pripremnog perioda - rekao je Andrein trener Igor Čordaš

Hrvatska sprinterica Andrea Ivančević na dvoranskom atletskom mitingu u Parizu ostvarila je svoj najbolji rezultat sezone na 60 metara s preponama, ona je u polufinalu trčala 8.01 sekundi.

Kasnije je u finalu Ivančević trčala 8.10 i zauzela peto mjesto.

- Odličan rezultat, i to nam je važan pokazatelj da se forma diže iz utrke u utrku, te da smo dobro radili tijekom zimskog pripremnog perioda - rekao je Andrein trener Igor Čordaš dodavši kako do Europskog dvoranskog prvenstva u Beogradu (3.-5., ožujka) slijede još nastupi na mitinzima u Torunu 10.2. i Birminghamu 18.2., te prvenstvo Balkana u Beogradu 25.2.

Inače, Ivančević je u ožujku prošle godine trčala 7.91 što je hrvatski rekord.

U Parizu je pobijedila Amerikanka Christina Manning sa 7.90.

>>Ivančević i Lončarek u Beču istrčale normu za dvoranski EP

>>Ana Šimić sjajna druga na mitingu u Cottbusu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije