Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVORANA

Ivančević najbrža preponašica na mitingu u Chemnitzu

'sport.....zagreb.......29.06.2004. mladost , IAAF Grand Prix miting Zagreb 2004 100 m - zene , andrea ivancevic foto: igor kralj'
'igor kralj'
20.02.2016.
u 22:22

Ivančević je u kvalifikacijama bila tek jednu stotinku sporija (8,04) pa je ove sezone već nanizala sedam rezultata unutar jedne desetinke od granice osam sekundi.

Najbolja hrvatska sprinterica Andrea Ivančević pobijedila je u utrci na 60 m prepone na dvoranskom mitingu u njemačkom gradu Chemnitzu s vremenom 8,03 sekunde te time izjednačila svoj najbolji rezultat u 2016. godini.

Ivančević je u kvalifikacijama bila tek jednu stotinku sporija (8,04) pa je ove sezone već nanizala sedam rezultata unutar jedne desetinke od granice osam sekundi.

Sljedeće subote će Andrea Ivančević sudjelovati na dvoranskom Prvenstvu Balkana u Istanbulu, gdje će, osim 60 m prepone, trčati i u utrci na 60 m. Ivančević će u ožujku (od 17. do 20.) predstavljati Hrvatsku i na dvoranskom Svjetskom prvenstvu u Portlandu, a nalazi se i na listi evidentnih kandidata za nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

>> Andrea Ivančević istrčala normu za dvoranski SP

Komentara 1

KA
kažemja
13:24 21.02.2016.

Zgodna i brza!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije