Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aldo Banjkovec

Ancelottijev prijatelj: Modrić sigurno 
igra u finalu Lige prvaka

Aldo Banjkovec
12.05.2015.
u 14:52

Počeo trčati! Luka se jučer pojavio sa suigračima na treningu Real Madrida

Plasman u finale Lige prvaka za vrhunske svjetske trenere nije samo stvar prestiža nego se kod dvojice velikana pretvara i u borbu za ostanak na klupi Bayerna i Real Madrida. Naravno da bi, u slučaju ispadanja i otkaza, Pep Guardiola i Carlo Ancelotti financijski prošli nešto bolje od Tome Ivkovića nakon razlaza s lokosima, ali u ovoj fazi sezone više nije stvar u novcu, nego samo u egu. Osobito kod Guardiole, koji za sebe misli da je najbolji i najljepši trener, i čija bi taština teško podnijela još jednu glatku eliminaciju kao prošle godine od Real Madrida.

Pitanje Guardioline stručnosti potegnuo je tko drugi nego vječiti kritičar Franz Beckenbauer.

Riješio se Shaqirija

– Iako je imao puno ozlijeđenih igrača, Guardiola se odlučio riješiti dvojice nogometaša u zimskom prijelaznom roku, Shaqirija i Hojbjerga – istaknuo je Beckenbauer, osvrnuvši se i na katastrofu Bavaraca na Nou Campu.

– Pitao sam se što radi kada sam vidio da igra s trojicom igrača u obrani. Znao sam tada da će biti jako opasno – dodao je Franz.

Naravno da su Pepa Guardiolu uoči dolaska Barce pitali za ostanak u Bayernu. Nastupio je odrešito.

– Ponovio sam 200 milijuna puta: vodit ću Bayern i iduće sezone. Imam ugovor još godinu dana – kazao je Guardiola, o čijemu će statusu ipak odlučivati Bayernovo "sveto trojstvo": Beckenbauer, Rummenigge i Hoeness.

Guardiola se, usput, dotaknuo i uzvrata s Barcelonom.

– Mi smo Bayern, tko kaže da nemamo šanse!? Imamo tri pogotka zaostatka, ali sve ćemo napraviti da to preokrenemo. Moji su igrači već jednom pokazali da mogu, ali očekuje nas drugačija utakmica od one protiv Porta. Ljudi očekuju od nas da napadnemo od prve minute, ali to nije način. Moramo kontrolirati utakmicu – zaključio je trener Bayerna koji bi u slučaju ispadanja mogao postati velika zvijezda prijelaznoga roka.

Carlo Ancelotti u povoljnijoj je poziciji u Real Madridu uoči uzvrata polufinala. Iako je već prokockao prvenstvo i kup, za finale Lige prvaka bit će mu dovoljno samo 1:0. No Real je u krizi, uzdrmao ga je remi s Valencijom.

Javio nam se Ancelottijev bliski prijatelj Aldo Banjkovec iz Pule. Bio je na gotovo svim Realovim utakmicama ove sezone, on je Carlova 'ispovjedaonica'...

– Tuga, što bih drugo rekao – kaže Aldo iz Pule i dodaje:

– Imali smo sto šansi protiv Valencije, ali nije išlo. A kako i bi; imamo previše ozlijeđenih, a Barcelona kroz cijelu sezonu nije imala nijednoga...

Kakav je Ancelottijev status u Real Madridu?

– Uvijek isti, publika ga voli, skandirala mu je i u subotu, igrači su sto posto za Mistera! A ostaje li u Realu? Ja to znam, ali ne smijem otkriti. I to uopće ne ovisi o rezultatu u Ligi prvaka u kojoj ćemo doći do finala! – optimist je Banjkovec i otkriva adut za Berlin:

Kroos će biti spreman

– Carlo Ancelotti stalno spominje Modrića kao ključnoga igrača koji mu nedostaje. No Modrić će do finala biti spreman i igrati u finalu – zaključio je čovjek koji ima savršen uvid u zbivanja u Realovoj momčadi.

U prilog njegovoj prognozi ide i informacija kako je Luka Modrić jučer istrčao sa suigračima na trening i nizao krugove oko igrališta. A Toni Kroos bit će spreman za uzvrat s Juventusom.

>>Modrić i Rakitić inspirirali Uefu: Ovo su najveći europski uspjesi Hrvata

>>Dobre vijesti za Ancelottija: Modrić trenirao odvojeno, Kroos i Benzema spremni za Juve

Komentara 4

DH
dalibor.hren
16:29 12.05.2015.

Modrić će igrati u finalu Lige prvaka sljedeće godine ako se Real plasira! Sretno Luka!

RB
roberto-barcelonista
15:28 12.05.2015.

Čiči, pozdrav iz Barcelone!!!

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
10:42 13.05.2015.

Prvo mora Real osigurat finale pa nije Juventus baš momčad koju se da lako pobjedit još ako zabe gol u gostima onda će Real u sadašnjem stanju teško do Berlina !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije