Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentina odlazi

Ancelotti: Ronaldo se oporavio, a Di Marija zatražio transfer

Carlo Ancelotti
Reuters (Ilustracija)
21.08.2014.
u 18:08

- Vidjet ćemo što će bti s njim do kraja prijalaznog roka. On je sam tražio transfer, a ako ne nađe nešto za sebe, ostat će ovdje i sve će biti najnormalnije

U petak u 22 sata igra se uzvratna utakmica španjolskog superkupa između Atletica i Reala, a dobra vijest za navijače 'kraljevskog klub'a jest da se Cristiano Ronaldo oporavio od ozljede, zbog koje je u prvoj utakmici morao izaći već na poluvremenu.

- On je normalno trenirao i bit će na raspolaganju sutra. Možda čak bude i u početnom sastavu, najavio je Carlo Ancelotti, a zatim se osvrnuo i na Di Mariju.

- Vidjet ćemo što će biti s njim do kraja prijelaznog roka. On je sam tražio transfer, a ako ne nađe nešto za sebe, ostat će ovdje i sve će biti najnormalnije.

Foto: 'Andreas Gebert/DPA/PIXSELL'

Slična je situacija i s Khedirom.

- On nije tražio transfer, ali je odbio potpisati novi ugovor.

Promjene u sastavu?

- Možda promijenim nekog igrača, ali sustav igre će ostati isti. Vratar? Neću vam otkriti tko će sutra braniti, to ću još vidjeti.

>>Khedira bira sjediti na tribina samo da se ne odrekne plaće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije