Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki stručnjak

Ancelotti otkrio zašto ga nije zanimalo vođenje hrvatske reprezentacije

Carlo Ancelotti
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
04.12.2017.
u 10:36

– Uloga izbornika potpuno je drukčija od uloge trenera, a ja želim trenirati i raditi svakog dana – naglasio je Talijan.

Talijanski stručnjak Carlo Ancelotti prije dva mjeseca napustio je klupu Bayerna i otad je bez angažmana. Povezivalo ga se s mnogim klubovima i reprezentacijama, između ostalog i s Hrvatskom, no još nije odlučio okrenuti novu stranicu u karijeri.

Posljednji pozivi stigli su iz talijanskog saveza nakon što su Azzurri posrnuli protiv Švedske u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

– Istina je, zvali su me. No, to je potpuno drukčiji posao od onog koji mene zanima. A i talijanski nogomet ima neke probleme koje mora riješiti – kaže Ancelotti za La Domenicu Sportivu i otkriva zašto je odbacio mogućnost vođenja neke reprezentacije.

Carlo Ancelotti
1/12

– Povezivao sam se proteklih mjeseci s Hrvatskom, Saudijskom Arabijom, Kinom... Uloga izbornika potpuno je drukčija od uloge trenera, a ja želim trenirati i raditi svakog dana. To mogu kao trener, ali ne kao izbornik.

Dodao je kako je zainteresiran vratiti se u Serie A. Tvrdi kako novi vlasnici Milana nisu s njime kontaktirali, a o povratku u Juventus kaže:

– Svi znaju moju prošlost, a ja ne želim ići protiv nje. Drag mi je Juventusov predsjednik Andrea Agnelli koji je bio još klinac kad sam bio u Torinu. Ali ponavljam da ne želim ići protiv svoje prošlosti.  

 

Komentara 2

OD
oltar domovine
18:02 05.12.2017.

Ne baza je hercegovina ..a sta zabar zna gdije gospa u Medjugorju da se ide molit svaki put kao sto se Ciro molio 1998god i uspio ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije